Preacher 2. sezon onayını aldı

AMC'nin çizgi roman uyarlamasından güzel haber!

Volkan Küçükel
30 Haziran 2016 - 19:14
İptal - Onay

Preacher fanlarının duaları karşılık buldu!

AMC, en yeni çizgi roman uyarlaması dizisi Preacher için sevenleri yeni sezon onayı haberini fazla beklemedi!

2. SEZON ONAYI

On sezondan oluşan ilk sezonunun yarısını tamamlayan dizi için 2017 senesi içerisinde yayınlanmak üzere 13 bölümlük 2. sezon onayı resmi olarak verildi.

Garth Ennis ve Steve Dillon'ın yaratıcısı olduğu aynı isimli çizgi romanın Seth Rogen, Evan Goldberg ve Sam Catlin dokunuşuyla ekranlara uyarlandığı dizide Jesse Custer karakteriyle Dominic Cooper seneye de karşımızda olacak!

Dizinin yeni sezon onayı alması konusunda değerlendirmelerde bulunan AMC Başkanı Charlie Collier "Preacher özel bir televizyon programı. Vahşi ve çılgınca geçen ilk sezonunun kalan bölümleri ile bölüm sayısı arttırılmış ikinci sezonu dizi fanlarıyla paylaşacak olmak konusunda çok hevesliyiz." ifadelerini kullanırken çizgi romanı başarıyla ekranlara uyarlayan dizi ekibine de teşekkürlerini iletmeyi ihmal etmedi.

16-06/30/000.png

TEPKİLER OLUMLU

Anlaşılan o ki kanal, dizinin izlenme oranları ve diziye gelen tepkilerden memnun. Preacher, Amerikan kablolu kanalları dikkate alındığında 18-49 ve 25-54 yaş kategorisinde en popüler ikinci dizi durumunda.

Cooper dışında Ruth Negga, Lucy Griffiths, W. Earl Brown ve Joseph Gilgun gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi bölüm başına 3.3. milyon izleyici tarafından takip ediliyor.

SEZON SÜRÜYOR

Sony Pictures Television ve AMC Studios ortak yapımcılığında hazırlanan dizi, ilk sezonunun altıncı bölümü 'Sundowner' ile 03 Temmuz Pazar akşamı AMC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin