Pretty Little Liars yazarının The Heiresses romanı da dizi oluyor!

Sara Shepard'ın bir başka romanı The Heiresses'in televizyon dizisi olarak ekranlara gelmeye hazırlandığı haberi geldi!

Volkan Küçükel
30 Eylül 2017 - 11:55
Gündem

Freeform'un Pretty Little Liars yaratıcısı I. Marlene King'in The Perfectionists isimli kitap serisinden ekranlara uyarlanacak "Pretty Little Liars: The Perfectionists" projesi için pilot bölüm siparişi vermesinin hemen ardından Sara Shepard'ın bir başka romanının daha televizyon dizisi olarak ekranlara gelmeye hazırlandığı haberi geldi!

THE HEIRESSES DE DİZİ OLUYOR!

Amerikan ulusal kanallarından ABC, Shepard'ın 2014 yılında yayımlanan "The Heiresses" isimli romanının dizi uyarlaması için pilot bölüm siparişini verdi.

Alloy Entertainment, King'in Long Lake Media'sı ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanacak projede başrollerin birinde Pretty Little Liars'ın Emily Fields'i olarak bildiğimiz Shay Mitchell yer alacak. Mitchell'ın hangi karaktere hayat vereceği konusunda henüz bir detay verilmiş değil.

Pretty Little Liars: The Perfectionists'ta ise Pretty Little Liars'tan Sasha Pieterse (Ali DiLaurentis) ve Janel Parrish'in (Mona Vanderwaal) rol alacağı duyurulmuştu. Görünen o ki, Pretty Little Liars oyuncuları kariyerinin devamında da I. Marlene King'in kanatları altında yoluna devam ediyor.

17-09/30/marlene-king-ve-shay-mitchell.jpg

"THE HEIRESSES" KONUSU

Peki, The Heiresses'te bizleri nasıl bir hikaye bekliyor?

Dizi; büyük bir servet ve güzellikle çevrili Saybrook ailesinin bir dizi trajik olay ve gizemli ölümlerle dengesinin bozulması üzerine odaklanan bir hikayeye sahip.

Muhteşem bir servetle kutsanmış olan bu aile diğer yandan adeta büyük kayıplarla lanetlenmiştir. Bir yıl önce meydana gelen ölümcül bir kazanın etrafındaki olaylar, birbirlerine etle tırnak gibi bağlı olan bu servet imparatorluğunun mirasçılarının arasını açmaya başlar.

Ancak akıl almaz bir trajedi kuzenleri yeniden bir araya getirdiğinde, aralarında gerçekten kırılmaz bir bağ oluştururlar. İçlerinden birisi bir sonraki hedef olmadan önce Saybrook ailesini kimin ortadan kaldırmak istediğinin sırrını çözmek için işe girişirler. Kadın mirasçılar hayatta paranın satın alamayacağı tek şey olan "yaşamlarını" kaybetmeden önce aile hakkındaki karanlık gerçeği ortaya çıkarmak zorundadırlar.

17-09/30/the-heiressses.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Heyecan dolu ve izleyicileri ekran başında hop oturup hop kaldıracak bir gizem-gerilim olarak nitelendirilen dizinin yürütücü yapımcılığını King ile birlikte Alloy'dan Leslie Morgenstein ve Gina Girolamo üstleniyor.

Geçtiğimiz günlerde duyurulan PLL: The Perfectionists projesi dışında King ayrıca Freeform'un Bellla Thorne'lu Famous in Love dizisiyle de ilgileniyor.

The Heiresses'te rol alacak Shay Mitchell ise aynı yapım şirketinin Lifetime için hazırladığı You dizisinin ilk sezonunda düzenli bir rolle karşımıza çıkacak. Aktris, prodüksiyon süreci devam eden Cadaver isimli korku filminin de kadrosunda yer alıyor.

17-09/30/sara-shepard.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin