Pretty Little Liars'ın 5. sezonunda o isim geri dönüyor!

Pretty Little Liars'ta sürpriz geri dönüş...

Editör
13 Mart 2014 - 16:58
Magazin

Sara Shepard'ın aynı adlı roman serisinden uyarlanan ve hikayenin ana kahramanları Spencer Hastings, Hanna Marin, Aria Montgomery ve Emily Fields'in, yakın arkadaşları Alison'ın ölümünün ardındaki gizemleri araştırması ve bu süreçte yaşadıkları sürpriz ve gizemli olayları ekranlara yansıtan Pretty Little Liars'ta bir sezonun daha sonuna geliyoruz.

 

HEYECAN SÜRÜYOR

Bu hafta 'Unbridled' isimli bölümle ekranlara gelen ve önümüzdeki hafta ekranlara gelecek yeni bölümüyle sezon finali yapmaya hazırlanan dizide heyecan dorukta!

 

O İSİM GERİ DÖNÜYOR

Diğer yandan yeni sezonun çalışmaları da hızlandı. Geçtiğimiz akşam yapılan yazılı basın açıklaması ile bir oyuncunun önümüzdeki sezon diziye geri döneceği duyuruldu.

 

'CALEB' YENİDEN ROSEWOOD'DA

Dizide Caleb Rivers karakterine hayat veren Tyler Blackburn, beşinci sezonla birlikte yeniden Rosewood'a dönüyor.

Rosewood'a ve eski yaşantısına geri dönecek olan Caleb'in Hanna ile olan ilişkinin boyutu ise şimdiden merak konusu oldu.

Uzun süredir birbirlerini görmeyen eski sevgililerin ilk tepkileri bakalım nasıl olacak...[reklam]

RAVENSWOOD İPTAL EDİLİNCE...

Hatırlanacağı üzere Caleb Rivers karakteri içinde bulunduğumuz sezonun Halloween özel bölümüyle birlikte hikayeden ayrılmış ve Pretty Little Liars'ın spin-off'u Ravenswood dizisine geçiş yapmıştı.

On bölüm boyunca ekranlara gelen ancak bekleneni veremeyip yeteri kadar ilgi görmeyen Ravenswood'un kanal yönetimince iptal edilmesinin ardından karakterin yeniden Pretty Little Liars'a dönmesi beklenen bir gelişmeydi.

 

SEZON FİNALİ GELİYOR

Pretty Little Liars bu hafta sezon finali yapıyor. Dizi, 18 Mart tarihinde ekranlara gelecek olan 'A is for Answers' isimli bölümün ardından araya girecek ve beşinci sezon hazırlıkları hız kazanacak.

 

SEZON FİNALİ FRAGMANI

NBC SEZON FİNALİ TARİHLERİNİ DUYURDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin