Pretty Little Liars'ın yıldızı Ian Harding yeni dizisini buldu!

Freeform'un fenomen dizisi Pretty Little Liars'ta Ezra Fitz karakterine hayat veren Ian Harding, Fox'un komedi türündeki pilot bölüm siparişlerinden "Thin Ice"ın oyuncu kadrosuna katıldı.

Volkan Küçükel
14 Şubat 2017 - 23:18
Gündem

Pretty Little Liars'ta sona yaklaşırken oyuncu kadrosundan sevilen isimler birer birer yeni dizi projelerine isimlerini yazdırıyorlar.

Freeform'un fenomen dizisinde Ezra Fitz karakterine hayat veren ve bu yaz döneminde boşa çıkacak Ian Harding, Fox'un komedi türündeki pilot bölüm siparişlerinden "Thin Ice"ın oyuncu kadrosuna katıldı.

"THIN ICE"IN HİKAYESİ

New Girl'ün yaratıcısı Liz Meriwether'in ortak yaratıcı olarak yer aldığı yarım saat süreli bölümlerden oluşması planan dizi; danışma görevlisi olarak çalışan ve büyük hayalleri olan Lou'nun (Good Luck Charlie'nin yıldızı Bridgit Mendler), bilime olan sevgisini canlandıracak bir gelişmeyle Antartika'da yeni bir iş bulması sonrasında gelişen komik olayları bizlere aktaracak.

HARDING'İN ROLÜ

Peki, Harding'i yeni projesinde nasıl bir rolde göreceğiz?

17-02/14/ian-harding.jpg

Harding dizide Antartika merkezli araştırma ekibinin istasyon yöneticisi Andrew karakterini canlandıracak. Wall Street'te başarısız bir hikayeye sahip Andrew, yeni işine uyum sağlamaya ve en iyisini yapmaya çalışmaktadır.

Thin Ice'ın oyuncu kadrosunda Harding ve Mendler dışında, göz korkutucu bir jeolog Bill karakteriyle The Wire'dan tanıyacağımız Isiah Whitlock Jr. da yer alıyor.

KAMERA ARKASINDA KİMLER VAR?

Ed Macdonald ve Mark Grimmer ikilisi ile birlikte Thin Ice'ın pilot bölüm senaryosunu kaleme alan Liz Meriwether aynı zamanda Katherine Pope ile birlikte yürütücü yapımcı olarak projede görev yapacak.

James Ponsoldt (Master of None) ise pilot bölümün yönetmen koltuğundaki isim olacak.

"Pretty Little Liars - Ezria":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin