Prey'in 2. sezonundan ilk bilgiler!

Yeni sezon bölümlerinin bu senenin sonlarına doğru ITV ekranlarına gelmesi bekleniyor.

resim yok
18 Mayıs 2015 - 12:59
Magazin

ITV'den ikinci sezon onayını kapan 'Prey'den oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.
.
Sammy Winward da dizinin yeni sezonunda karşımıza çıkacak isimler arasına girdi.
 

KARAKTERİN DETAYLARI

Philip Glenister ve Rosie Cavaliero'nun rol alacağı ve tamamen yeni bir hikayeyi izleyicilerine sunmaya hazırlanan dizinin kadrosuna katılan Sammy Winward'ın canlandıracağı karakterin detayları şöyle:
.
Uzun süredir Emmerdale'da rol alan 30 yaşındaki aktris dizide bir hapishane memurunun (David Murdoch) hamile kızı Emma'yı canlanıracak.
 

GLENISTER VE CAVALIERO

Prey'in üç bölümden oluşacak ikinci sezonu için ilk olarak Philip Glenister ve Rosie Cavaliero ikilisinin isimleri duyurulmuştu.
.
Diziye yeni katılan Philip Glenister dizide cezaevi memuru David Murdoch karakterine hayat verecek. David'in hayatı bir kadın mahkumu hastane ziyareti sırasında tehdit altına girecek. David, hayatını sonsuza dek değiştirebilecek ve kendisini artık hukukun yanlış tarafında görmesine neden olabilecek bir telefon alacaktır.
.
Rosie Cavaliero ise dizinin ilk sezonundaki gibi Susan Reinhardt karakterini canlandıracak.
 

DİĞER İSİMLER

Prey'in ikinci sezonunda yer alacak diğer isimler şöyle:
.
- MyAnna Buring (Ripper Street, Banished)
- Nathan Stewart-Jarrett (Misfits, Utopia)
- Ralph Ineson (Game of Thrones, Secret State)
.
Dizinin yaratıcısı Chris Lunt'un senaryosunu kaleme aldığı ikinci sezon çekimleri sürüyor. Lewis Arnold (Banana, Humans, Misfits) ise yönetmenlik koltuğundaki isim.
 

2. SEZON NE ZAMAN?

Çekimleri Manchester, Salford ve Blackpool'da gerçekleşen yeni sezon bölümlerinin bu senenin sonlarına doğru ITV ekranlarına gelmesi bekleniyor.
.
'CUCKOO'YA 3. SEZON ONAYI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin