Prison Break 6. sezon hakkında yeni açıklamalar!

Prison Break beşinci sezon yürütücü yapımcılarından Vaun Wilmott yaptığı yeni açıklamada altıncı sezon fikirlerinin çoktan kafalarında var olduğunu belirtti.

Volkan Küçükel
06 Haziran 2017 - 15:56
Röportaj

Prison Break'in duyurulduğu andan itibaren merakla beklenen beşinci sezonu geçtiğimiz hafta gerçekleşen final bölümüyle noktalandı. Prison Break hayranları bundan sonra yeni bir sezonun çekilip çekilmeyeceğini merak ediyor.

Fox TV CEO'su Dana Walden konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ilerleyen dönemde daha fazla bölüm yapmayı düşünebileceklerini söylemişti.

PRISON BREAK 6. SEZON DÜŞÜNCESİ VAR!

Prison Break beşinci sezon yürütücü yapımcılarından Vaun Wilmott ise yaptığı yeni açıklamada altıncı sezon fikirlerinin çoktan kafalarında var olduğunu belirtti.

TVLine'a konuşan Wilmott "Şu anda mevcut dokuz bölümün keyfini çıkarıyoruz. Eğer doğru hikaye ortaya çıkarsa, ekibin yeni bir sezon yapmak için geri döneceğine eminim. Fikirler süzgeçten geçiriliyor" derken beşinci sezon için oyuncu kadrosu ve ekibini yeniden bir araya gelmesi konusunda ise "Benim için en tatmin edici şey yeniden bir araya gelme olayıydı. Michael ve Lincoln'un dördüncü bölüm sonunda kucaklaşması, Sara'nın yedinci bölümde Michael'ın hayatını kurtarmış olması ve son bölümde Michael'ın uzun süreç gerektiren planı ve zekasının ortaya çıkışı, hepsi mükemmeldi" ifadelerini kullandı.

17-06/06/sucre.jpg

5. SEZONDA BÖLÜM KESİNTİSİ

Başlangıçta on bölüm olarak planlanan sezonun dokuz bölüme indirilmesinin zorluklarından da bahseden yapımcı "Başlangıç planında Sucre'ye daha fazla vakit ayırabiliyorduk ya da Sara ve Michael ile daha fazla vakit geçirebiliyorduk. Sezon, temelinde 10 bölüm olarak senaryolaştırılmıştı ancak bir bölümlük kesinti bazı fedakarlıklara neden oldu. Dizinin yeniden canlandığı bu sezon her yöne çekilebilirdi, biz hikaye için mümkün oldukça geçmişe bağlı kaldık" şeklinde konuştu.

Peki yeni bir Prison Break sezonunu ne zaman izleyebileceğiz? Muhtemelen yaratıcı isim Paul Scheuring harika bir fikirle geldiği zaman!

"Prison Break" 5. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin