Prison Break 6. sezon olacak mı?

Dokuz bölümlük beşinci sezonuyla ekranlara geri dönerek seneler sonra dirilen diziler kervanına katılan Prison Break'te yeni sezonun sonuna yaklaşırken akıllardaki soru şu: Prison Break yeni sezonlarıyla ekranlara gelmeye devam edecek mi?

Volkan Küçükel
15 Mayıs 2017 - 20:05
Gündem

Dokuz bölüm sürecek yeni bir sezonuyla ekranlara geri dönerek seneler sonra dirilen diziler kervanına katılan Prison Break'te beşinci sezonun sonuna yaklaşırken akıllardaki soru şu: Prison Break yeni sezonlarıyla ekranlara gelmeye devam edecek mi?

PRISON BREAK 6. SEZONUYLA GELEBİLİR

Dizinin yayıncı kanalı Fox'un yöneticilerinden gelen açıklamalara göre yakın gelecekte Prison Break'in altıncı sezonu gelmeyecek. Bu açıklama yeni bir Prison Break sezonu izlemeyeceğimiz anlamına da gelmiyor. İlerleyen bir süreçte dizi, altıncı sezonuyla karşımızda olabilir, Fox yöneticileri bu seçeneğe açık duruyor.

Fox eş başkanı ve CEO'su Gary Newman yaptığı açıklamada Wentworth Miller ve Dominic Purcell ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin geleceği için şu anda bir planları olmadığını belirtirken daha fazla Prison Break için kapıyı tamamen kapatmadı ve "Mevcut sezonu çok sevdik" söyleminde bulundu.

17-05/15/prison-break-1494867759.png

Newman, yapımcıların Paul Scheuring'in yaratıcısı olduğu aksiyon dramasının geri dönüşü için yeni bir fikirle gelmeleri durumunda gelecekte bir zaman diliminde yeni bir sezon daha yapmayı düşünebileceklerini belirtti.

Kanal eş başkanı ve CEO'su Dana Walden ise yeni bir Prison Break sezonunu ciddi olarak değerlendirebileceklerini belirtirken "Bunu özel bir şekilde yapmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Görünen o ki ortaya yeni ve özel bir sezon senaryosu çıktığında Prison Break'in yeni bir hikaye ile ekranlara dönmesi olası. Ancak bunun için uzun bir süre beklemeye hazırlıklı olalım!

04 Nisan'da dokuz bölümlük yeni sezonuyla ekranlara geri dönen Prison Break kendi günündeki izlenme oranlarında "eh işte" denilecek türden izlenme oranlarını elde etse de sonradan izlenme oranlarının dahil edilmesiyle reytinglerde güçlü ve beklentileri karşılayan bir pozisyon içinde.

Dizi, sezonun yedinci bölümü "Wine Dark Sea" ile 16 Mayıs Salı akşamı Fox ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Prison Break 5. sezon 7. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin