Prison Break (Büyük Kaçış) geri mi dönüyor?

Efsane dizi 'Prison Break' takipçilerini heyecanlandıran gelişme...

resim yok
03 Haziran 2015 - 14:59
Magazin

Twin Peaks, 24, The X Files, Heroes... Çok uzak zamanda olmasa da bir kuşak için efsane olmuş birçok dizi ekranlarda yeniden canlanmaya başladı.
.
Ve gelen son haber yine çok konuşulacak bir projenin yolda olduğunu bizlere söylüyor!
 

'PRISON BREAK' GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Ülkemizde Büyük Kaçış ismiyle televizyonlarda izlediğimiz unutulmaz dizi 'Prison Break' geri dönüyor!
.
Nasıl mı? İşte detaylar:
 

DEDİKODULAR VE İLK DETAYLAR

29 Ağustos 2005 - 15 Mayıs 2009 tarihleri arasında dört sezon boyunca Fox ekranlarına gelen ve dünya çapında gördüğü ilgiyle efsane dizi statüsüne ulaşan Prison Break'i mini bir sezon ile ekranlara geri döndürme çalışmalarına başlandı.
.
* Fox'un geliştirdiği projede Michael Scofield (Wentworth Miller) ve Lincoln 'Linc' Burrows (Dominic Purcell) kardeşlerin yeniden bir araya gelecekleri ve bu kez yine heyecan-aksiyon dolu farklı bir maceraya atılacakları belirtiliyor.
.
* TVLine'ın raporuna göre mini bir seri olarak geliştirilen projenin kendine has, bağımsız bir hikayesi olacak.
.
* Sezonun 12 bölüm civarında olması planlanırken, sezonun hikayesi son bölümle birlikte bir sona bağlanacak.
.
* Fox'un bir diğer diriltme projesi 24: Live Another Day tarzında diyebileceğimiz bu yeni proje için eski kadrodan kimlerin döneceği konusunda şimdilik elimizde bir bilgi mevcut değil.
 

'THE FLASH' İLE YENİDEN...

Hatırlanacağı üzere Prison Break'in yıldızları Miller ve Purcell, The CW'nun The Flash dizisinde bu kez farklı karakterlerle tekrar bir araya gelmişlerdi.
.
 

YENİ DİZİLERİ DE HAZIR

İkili, The CW'nun sezon ortası yeni spinoff dizisi Legends of Tomorrow'un oyuncu kadrosunda kadrolu olarak yer alıyor.
 

FOX CEPHESİNE BAKALIM

Bu sene başlarında TCA Basın Turu esnasında Fox patronları Dana Walden ve Gary Newman'a 'Prison Break'in geri döneceği' dedikoduları için sorular yöneltilmiş ve ikili açık bir şekilde uygun şartların oluşması halinde bunun için bir dakika bile düşünmeyeceklerini dile getirmişlerdi.
.
Şu sıralar 24 ve The X-Files üzerinde çalışmalarını sürdüren yayıncı kanal Fox cephesinden, çıkan bu Prison Break haberlerini doğrulayacak resmi bir açıklama henüz gelmiş değil. Ancak kanalın bu tür projelere ne kadar istekli olduğu da bilinen bir gerçek.
.
Bakalım önümüzdeki günler ne gibi gelişmeleri beraberinde getirecek. Diziler.com ekibi olarak gelişmeleri yakından takip ediyor olacağız.
.
'GOTHAM'IN 2. SEZONUNDA HARVEY DENT ETKİSİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin