Prison Break: Sequel 3. bölüm ne zaman?

Sezonun ikinci bölümü olan "Kaniel Outis" her zamanki Prison Break temposu, aksiyonu ve ters köşeleriyle doluydu. Peki Prison Break 3. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Uzun bir aranın ardından dokuz bölümlük kısa bir beşinci sezonla ekranlara geri dönen Prison Break'in yeni sezonunun ikinci bölümünü de geride bıraktık.

Maja Vrvilo'nun yönetmen koltuğunda oturduğu "Kaniel Outis" isimli bölüm her zamanki Prison Break temposu, aksiyonu ve ters köşeleriyle doluydu.

PRISON BREAK 5. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sezonun ilk bölümünde kahramanlarımızın son durumlarını tekrar gördükten sonra yeni bölümle birlikte Michael Scofield'ın Yemen'deki hapishaneden kurtulması çalışmalarına başlandı! Sezonun dokuz bölümden oluşması nedeniyle bu sezonda olayların alıştığımız Prison Break temposunun da üstüne çıkacağını şimdiden görüyoruz.

İlk bölümde hapishane dışındaki hayatta neler olduğuna odaklanmışken bu kez Scofield'ın Ogygia'daki yaşamına daha yakından bir bakış attık ve kahramanımızın kaçış planı içinde yer alan arkadaşlarıyla tanıştık. Michael'ın hapishaneden kaçış için aslında abisine ihtiyacı olmadığını ve zaten zamanlamasını beklediği mükemmel bir kaçış planı hazırladığını öğrendik. Ancak işler ters gidince planlar da değişmiş oldu...

17-04/13/prison-break-5-sezon-2-bolum-foto-1.png

KELLERMAN KARŞIMIZDA!

Bu arada Sara, Michael'ın cezaevindeki görüntülerini ilk defa izlerken, bölümün sürprizlerinden birisi Sara ile eski düşmanı Kellerman'ın yollarının kesişmesi oldu. Kellerman'ın Sara'ya izlettirdiği videoda Michael'ın CIA başkan yardımcısını öldürürkenki görüntüleri mevcut. Michael gerçekte kim? İlk dört sezon tanıdığımız adamdan farklı bir kimlikle karşımızda olan Michael gerçekten bir terörist mi? Yoksa bu da Michael'ın henüz çözemediğimiz büyük planının bir parçası mı?

17-04/13/prison-break-5-sezon-2-bolum-foto.png

Hapishaneye geri dönecek olursak; Michael'ın yeni arkadaşları Whip (Augustus Prew), eşcinselliği nedeniyle hapis cezası alan Sid (Kunal Sharma) ve Freddia Mercury takıntısı bulunan Koreli kimlik hırsızı Ja (Rick Yune) ile tanıştık. Ramazan ayında hapishanenin süper kötüsü terörist Ebu Ramal (Numan Acar) dahil olmak üzere tüm suçluların birbirleriyle iç içe olacakları dönemin yaklaşması Michael, Ja ve Sid için ölüm tehlikesine işaret ediyordu.

Prison Break'teki her kaçış planında olduğu gibi aksilikler bu kaçış planında da eksik olur mu! Planın gerçekleşmesi için önemi büyük olan elektrik kesintisinin gerçekleşmemesi grubun kaçış umutlarını azaltırken; Lincoln kendisine gelen şifreli mesaj doğrultusunda elektrik kesintisini sağlayacak kilit adamı dışarda arama koyulur. Dışardaki takım, IŞİD'in denetimi altındaki bölgeye girerek tehlikeli görevi başarıyla tamamlar.

17-04/13/prison-break-lincoln.png

Elektrik kesintisinin 24 sonra gerçekleşeceğinin mesajı hapishaneye ulaşınca Scofield planını yeniden devreye geçirir. Bu arada Ogygia'da Abu Ramal'ın da dahil olduğu tehlikeli topluluk diğer suçluların arasına karışmaya başlar.

İşte bölümün en büyük sürprizi de burada gerçekleşti ve Abu Ramal, Scofield'a yaklaştıktan sonra "Kardeşim" diyerek ona sarıldı. "Kaçış için bir yol bulabildin mi?" diye soran Abu Ramal'a Scofield'ın cevabı ise "Evet, yarın gece kaçıyoruz" oldu.

SON SAHNEDE TERS KÖŞE!

Geçen haftaki hızlı başlangıcın ardından bu bölüm ağırlıklı olarak Lincoln'ün kardeşinden gelen şifreli mesaj sonucunda Işığın Şeyhi'ni araması ve kurtarmasıyla geçti. Ancak bölüm sonundaki sürpriz ile heyecan ve merakımız yine tavan yaptı.

Kısa sürede kafalarda beliren çok soru var. Michael gerçekten bir terörist mi? Yoksa Abu Ramal'ı devirmek için başka birileri tarafından mı hapishaneye gönderildi?

17-04/13/prisonbreak-1492095422.jpg

PRISON BREAK 5. SEZON 3. BÖLÜM ÖZETİ

Prison Break: Sequel 3. bölüm ne zaman?

"Gerçek için mücadele" 18 Nisan Salı günü Fox ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor.

Prison Break'in yeni bölümü "The Liar"da heyecan dorukta olacak. Michael Scofield kaçış planını devreye sokmuştur ve beklenen elektrik kesintisi ile birlikte ekipce harekete geçerler.

T-Bag, Sara'yı takip edildiği konusunda uyarırken; Lincoln ise Yemen'den kaçabilmek için el konulan pasaportunu geri alabilmek için çalışmalara başlamıştır.

Bölüm Oyuncu Kadrosu: Wentworth Miller (Michael Scofield), Dominic Purcell (Lincoln Burrows), Sarah Wayne Callies (Sara Tancredi), Mark Feuerstein (Jacob Ness), Amaury Nolasco (Sucre), Robert Knepper (T-Bag), Rockmond Dunbar (C-Note), Paul Adelstein (Paul Kellerman), Augustus Prew (Whip), Rick Yune (Ja), Inbar Lavi (Sheba).

Bölümün Konuk Oyuncuları: Numan Acar (Abu Ramal), Amin El Gamal (Cyclops), Kunal Sharma (Sid), Steve Mouzakis (Van Gogh), Marina Benedict (A&W), Crystal Balint (Heather), Michael Benyaer (Zakat), Christian Michael Cooper (Mike Scofield).

Prison Break: Sequel 3. bölüm fragmanı:

PRISON BREAK 5. SEZON 3. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

17-04/13/prison-break-5-sezon-3-bolum-foto-1.png

17-04/13/prison-break-5-sezon-3-bolum-foto.png

17-04/13/prison-break-5-sezon-3-bolum-foto-2.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin