Psikolojik gerilim türündeki yeni dizi Trauma'yı tanıyalım!

BBC'nin Doctor Foster dizisinin arkasındaki isimlerden ITV kanalı için yeni bir mini dizi geliyor: "Trauma".

Volkan Küçükel
29 Mayıs 2017 - 16:57
Gündem

BBC'nin Doctor Foster dizisinin arkasındaki isimlerden ITV kanalı için yeni bir mini dizi geliyor: "Trauma".

Haziran ayı içinde çekimlerine başlanacak Trauma üç bölümden oluşacak ve iki ünlü simayı aynı projede buluşturmuş olacak.

SIMM VE LESTER BAŞROLDE!

Yakın zamanda Doctor Who'ya The Master rolü için geri dönecek olan John Simm ile Adrian Lester (Hustle) ikilisinin başrollerinde yer alacağı Trauma, ödüllü oyun yazarı Mike Bartlett'ın (Doctor Foster) kaleminden çıkıyor.

Bölümlerin yönetmen koltuğunda ise Marc Evans (Hinterland, Safe House 1 & 2) oturacak.

Hızlı tempolu psikolojik-gerilim türündeki dizide Simm ve Lester'ı nasıl rollerde göreceğiz?

"TRAUMA" KONUSU

Simm, yaşamındaki sorunlarla mücadele etmek için çabalayan bir fabrika müdürü Dan Bowker karakterine hayat verirken; Lester ise Dan'in bıçaklanan 15 yaşındaki oğlu Alex'in tedavisinden sorumlu doktor Jon Allerton karakterini canlandıracak. Harap ve kederli durumdaki Dan, Alex'in ölümünden dolayı Jon'u sorumlu tutacak ve kendi adalet arayışına başlayacaktır.

17-05/29/j-simm.jpg

OYUNCU KADROSUNDA BAŞKA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Jon'un karısı Lisa rolüyle Rowena King (Of Kings And Prophets, Lie To Me, The Bucket List) ve Dan'in üç çocuk sahibi karısı Susie rolüyle Lyndsey Marshal (Being Human, Trespass Against Us, From Darkness, Rome) yer alıyor. Jon ve Lisa'nın 18 yaşındaki kızı Alana'ya ise Jade Anouka (Chewing Gum, Stan Lee's Lucky Man) hayat verecek.

Diziyi Mike Barlett ile birlikte geliştiren yapımcı Catherine Oldfield yeni dizi projeleriyle ilgili "John ve Adrian öncülüğünde harika bir kadroya sahip olan bu merak uyandıran modern İngiliz öyküsünü ITV ekranına getirecek olmaktan dolayı çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

17-05/29/adrian-lester.jpg

Barlett ise Trauma'yı yazarken roller için yetenekli aktörlere ihtiyaçları olduğunu bilerek senaryoyu kaleme aldığını ancak mevcut oyuncu kadrosunun kendi beklentilerini de aştığını söylerken "Hepsinin ayrı ayrı hayranıyım ve tüm kadroyu birlikte ekranda görmek için sabırsızlanıyorum" şeklinde konuştu.

TRAUMA 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Önümüzdeki ay içinde çekimlerine Londra ve civarında başlanacak dizinin ne zaman ekranlara geleceği konusunda şimdilik bir tarih duyurulmuş değil.

 

17-05/29/itv-logo.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin