Punisher dizisinin kötü adamı belli oldu!

Ben Barnes, Punisher'ın karşısındaki baş düşman olarak dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Volkan Küçükel
20 Eylül 2016 - 16:20
Magazin

Frank Castle yeni düşmanıyla tanışıyor!

Netflix'in yeni Marvel spinoff'larından biri olan Punisher dizisinden oyuncu kadrosu haberleri gelmeye başladı.

PUNISHER'IN KÖTÜ ADAMI

TVLine'ın haberine göre The Chronicles of Narnia: Prince Caspian'dan tanıdığımız İngiliz aktör Ben Barnes, Punisher'ın karşısındaki baş düşman olarak dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

KARAKTERİN DETAYLARI

Oyuncunun canlandıracağı karakter hakkındaki bilgilerimiz şu an için sınırlı. Netflix'ten konuyla ilgili henüz bir açıklama ya da yorum yapılmış değil.

Yakın bir zamanda HBO'nun büyük bütçeli dizisi Westworld'de karşımıza çıkacak aktörün henüz resmileşmese de Bobby Siant karakterine hayat vereceği konuşuluyor. 2004 senesindeki Punisher filminin hikayesinde de yer alan karakteri James Carpinello canlandırmıştı.

16-09/20/punisher-barnes.jpg

BARNES'IN KARİYERİ

35 yaşındaki Ben Barnes'ı daha önceden televizyon dünyasında 2015 yapımı History mini dizisi Sons of Liberty'de Sam Adams karakteriyle izlemiştik. Oyuncu, HBO'nun merakla beklenen dizisi Westworld'de ise Logan rolüyle karşımıza çıkacak.

Daredevil, Jessica Jones, yaklaşmakta olan Luke Cage ve geliştirme aşamasındaki Iron Fist ve The Defenders'ın ardından kanalın altıncı Marvel dizisi olan Punisher, ilk olarak Daredevil'in ikinci sezonunda karşımıza çıkmış ve karakter büyük beğeni toplamıştı. Bu beğenilere kayıtsız kalamayan Netflix ise Punisher için özel bir dizi hazırlamaya karar vermişti.

Hannibal yazarlarından Steve Lightfoot'un showrunner'lığını üstlendiği dizinin henüz ekranlara ne zaman geleceği belli olmadı.

'Punisher' teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin