Pure Genius iptale çok yakın!

CBS, bu sezon ekranlara getirmeye başladığı yeni medikal draması Pure Genius'ı ilk başta belirlenen 13 bölümün ötesine taşımama kararı aldı.

Amerikan ulusal kanallarından resmi iptal haberleri gelmese de 'iptali belli' diyebileceğimiz diziler az çok kendilerini belli etmeye başladı.

PURE GENIUS'A EK BÖLÜM SİPARİŞİ YOK

Deadline'ın haberine göre CBS, bu sezon ekranlara getirmeye başladığı yeni medikal draması Pure Genius'ı ilk başta belirlenen 13 bölümün ötesine taşımama kararı aldı.

RESMİ OLMASA DA İPTAL!

Bu durum dizinin resmi olarak iptal edildiğini göstermese de, bu noktadan sonra 2. sezonun gelmesinin çok uzak ihtimal olduğunu da belirtelim. Sonbahar döneminde başlayıp ek bölüm siparişi alamayan dizilerin büyük oranda iptal edildiği bilinmekte.

Bu arada kanalın henüz ekranlara getirmediği dört adet sezon ortası dizisi mevcut: Training Day, Criminal Minds: Beyond Borders, Doubt ve Ransom. Pure Genius'un iptal kararının henüz resmi olarak duyurulmamasının bir nedeni de kanalın bu dizilerin performansını da görüp o şekilde karar vermeyi düşünmesi olabilir. Ancak yukarıda belirttiğimiz nedenden dolayı şu sıralar Pure Genius'ın finali için hazırlıkların gerçekleştiğini tahmin ediyoruz!

Pure Genius'ın ilk sezon prodüksiyonu 15 Aralık'ta tamamlanacak. Sezonun henüz yayınlanmayan bölümlerinin Perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya devam etmesi bekleniyor.

Augustus Prew'i teknoloji uzmanı milyarder James Bell karakteriyle izlediğimiz dizide, medikal gizemleri çözmek için büyük servetini ve yüksek teknoloji uzmanlığını kullanmaya kararlı Bell'in hikayesi ekranlara geliyor.

16-11/22/pure-genius.jpg

İZLENME ORANLARI NASIL?

Universal TV ve CBS TV Studios yapımcılığındaki dizi, izlenme oranlarında şimdiye kadar vasat ancak istikrarlı bir performans çizdi. Ekim ayının sonlarında yayın hayatına başlayan dizi 1.0 reyting oranı ve 6.2 milyon izleyici gibi güçsüz rakamlarla ekran serüvenine başlamış; son bölümünde ise 0.9 reyting oranı ve 5.3 milyon izleyici ile ortalamanın altına inmişti.

Jason Katims ve Sarah Watson'ın yaratıcısı olduğu dizide Prew dışında Dermot Mulroney, Brenda Song, Reshma Shetty, Ward Horton, Aaron Jennings ve Odette Annable gibi isimler rol alıyor.

CBS İÇİN İSTİSNA

Bu sezon oldukça başarılı bir sonbahar dönemi geçiren CBS için bu dizinin bekleneni verememesi bir istisna oldu diyebiliriz.

Kanal, yeni komedisi Kevin Can Wait ve yeni dramaları Bull ve MacGyver'ı 22 bölüme yükseltirken; The Great Outdoors ve Man With a Plan'in sezonlarını 19 bölüme yükseltmişti. Ayrıca ikinci sezonu devam eden medikal drama Code Black'in sezonu da 13 bölümden 16'ya çıkarılmıştı.

'Pure Genius' tanıtım videosu:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin