resim yok
19 Mart 2013 - 00:00

Mafya dizisinde rol alan eli silahlı güzeller...

 

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu, en çok oyuncu eskiten dizilerden biri olması bakımından da ön plana çıkıyor. 10. yılını geride bırakan dizide bu zamana kadar efsaneleşmiş birçok karakter geldi geçti.

 

 

 

 

ARAP ÜLKELERİNİ SALLIYOR

Bir mafya dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu'da son yıllarda kadın oyuncu sayısında da büyük artış gözlendi. Arap ülkelerinde de ilgiyle izlenen dizide en çok dikkat çeken karakterlerden biri de Savcı Leyla rolünü üstlenen Çiğdem Batur. Batur güzelliği ve oyunculuk kabiliyetiyle Arap ülkelerinde de fenomen haline gelen isimlerden biri oldu. Öyleki Arap ülkelerinde Tuba Büyüküstün ve Beren Saat'in tahtını salladığı konuşuluyor.

 

 

 

 

 

 

 

MİT'Çİ GÜZELLER

Dizide Çiğdem Batur'un dışında MİT ajanını canlandıran Nermin Kurtuluş ve Esra Şengünalp de güzellikleri ve üstlendikleri rollerle dikkat çeken diğer isimler. Kurtuluş ve Şengünal dizide ellerinde silah operasyondan operasyona koşuyor.

 

POLAT VE ADAMLARININ VAZGEÇİLMEZİ

Vadi'de doktor karakterini canlandıran Cansu Kanlıkaya da güzelliğiyle ön plana çıkan bir başka isim. Dizide Gaye karakterini canlandıran Kanlıkaya, özel tekniklerle zihin okuma operasyonlarında Polat ve adamlarının vazgeçemediği isimlerden biri.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin