Quantico 2. sezonda sürpriz isim

ABC'nin ajan dramasının yeni sezonundan haberler gelmeye başladı.

Volkan Küçükel
05 Haziran 2016 - 10:09
Magazin

ABC'nin Quantico'daki FBI Akademisi ve genç ajanlarını merkezine alan draması Quantico ilk sezonu beklentileri karşılayarak geçirerek ikinci sezon onayını almıştı.

Bollywood'un en popüler simalarından Priyanka Chopra'yı başrole oturtarak dünyanın diğer köşelerinde de ilgiyi üzerine toplayan dizinin yeni sezonundan haberler gelmeye başladı bile.

Being Human, Him & Her ve Looking gibi dizilerdeki rolleriyle tanıdığımız Russell Tovey, Quantico'nun yeni sezonuna önemli bir karaktere hayat vermek üzere katıldı.

İngiliz aktör casus temalı aksiyon-gerilim dizisine herhangi birini baştan çıkarmaya ve bu yolda hileler yapmaya, dolaplar çevirmeye hazır çıkarcı biri olarak nitelendirilen Harry Doyle karakteriyle hikayeye katılacak.

16-06/04/tweet-russell.png

Dizinin showrunner'ı Josh Safran oyuncunun kadroya katılması ile ilgili Hollywood Reporter'a veridği demeçte "Tovey, 10 sene önce The History Boys'ta kendisini tanımam ile birlikte o günden bu yana çalışmayı umut ettiğim bir aktör. Onun için özel bir rol oluşturmak kendim ve yazarlarımız için bir onur" ifadelerini kullandı.

LOOKING'İN ARDINDAN YENİDEN

Essex doğumlu oyuncu böylelikle HBO'nun romantik draması Looking'in ardından yeniden bir Amerikan televizyon dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkmış olacak.

Quantico'nun ikinci sezonu önümüzdeki sonbahar dönemi içinde takipçileriyle buluşmaya başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin