Queen Of The South 3. sezon onayını aldı!

Queen Of The South 3. sezon onayını aldı. Amerikan televizyon kanallarından USA Network'ün uyuşturucu-kartel temalı dizisi Queen of the South için 3. sezon onayı çıktı.

Volkan Küçükel
10 Ağustos 2017 - 22:40
İptal - Onay

Kraliçe'nin saltanatı devam edecek!

QUEEN OF THE SOUTH İLE YOLA DEVAM!

Amerikan televizyon kanallarından USA Network'ün uyuşturucu-kartel temalı dizisi "Queen of the South" için resmi 3. sezon onayı çıktı.

"QUEEN OF THE SOUTH" KONUSU

Arturo Pérez-Reverte'in çok satan kitabı "La Reina del Sur"dan Amerikan televizyonlarına uyarlanan dizinin hikayesi; Alice Braga'nın (I Am Legend) hayat verdiği Teresa Mendoza ismindeki küçük çapta uyuşturucu tacirliği yapan Meksikalı bir kadının Meksika karteliyle iş yapan uyuşturucu satıcısı erkek arkadaşının ölümünün ardından Amerika'ya kaçması ve bu olaydan sorumlu tuttuğu karteli yıkmaya karar vermesiyle gelişen olayları izleyicilere aktarıyor.

17-08/10/queen-of-the-south-twitter.png

Veronica Falcón (Camila Vargas), Peter Gadiot (Tut, Once Upon a Time in Wonderland; James) ve Joaquim de Almeida (24; Don Epifanio Vargas) dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

Bu sezon showrunner koltuğunu Scott Rosenbaum'dan devralan Natalie Chaidez gelecek sezon için görevine devam ederken; David T. Friendly ve Pancho Mansfiel ile birlikte projenin yürütücü yapımcılığını üstlenmeye devam edecek.

17-08/10/queen-of-the-south-3-sezon.jpg

QUEEN OF THE SOUTH REYTİNGLERİ

Devam etmekte olan ikinci sezonuyla reyting oranlarında kanalı USA Network için güçlü yaz rakamları getiren Queen of the South bölüm başına ortalama 2 milyon izleyici ile yoluna devam ediyor.

Perşembe akşamları ekranlara gelmeye devam eden Fox 21 Television Studios ve Universal Cable Productions yapımcılığındaki dizi, 31 Ağustos'ta sezon finalini gerçekleştirecek.

QUEEN OF THE SOUTH 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

3. sezon bölümlerinin 2018 senesi içinde USA Network ekranlarında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

"Queen of the South" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin