Rainn Wilson Star Trek: Discovery kadrosuna katıldı

Star Trek: Discovery kötü karakter Harry Mudd için oyuncu seçimini Rainn Wilson'dan yana kullandı.

Berfu Özlen
03 Nisan 2017 - 15:30
Gündem

Daha önce ilk bilim kurgu yapımı rolünü Star Trek-vari bir film olan Galaxy Quest'de üstlenen Rainn Wilson, şimdi gerçek bir bilim kurguda rol alacak. 

CBS'in Cuma günü yaptığı açıklama ve Entertainment Weekly'nin haberine göre; Office dizisinden tanıdığımız Rainn Wilson, Star Trek: Discovery kadrosuna katıldı. Wilson dizide kötü karakter Harry Mudd rolünde olacak.

Uzay Korsanı Mudd!

1966 yılında yayınlanan Star Trek'in ilk sezonunun, 6. bölümde ekranlarla buluşan Harry Mudd, orjinal olarak Roger C. Carmel tarafından canlandırılmıştı. Mudd'un suç listesi bir hayli kabarık. Listede kaçakçılık, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi bir çok suç var. Mudd ile ilgili "karizmatik bir dolandırıcı ve intergalaktik bir suçlu" olduğunun dışında şimdilik pek bir bilgi yok.

Wilson tam bir Star Trek hayranı

Rainn Wilson bu rol için biçilmiş kaftan olduğunu 2008 yılındaki bir fotoğraf çekiminde kanıtlamıştı. Sıkı bir Star Trek hayranı olan Wilson, Entertainment Weekly için yapılan çekimde Patrick Stewart'ın Star Trek: The Next Generation'daki Jean-Luc karakteri olarak poz vermişti. 2015 yılında attığı bir twitte ise Star Trek serisini, "zekice, insan yapısı hakkında metafizik fikirlerle dolu bir yapım" olarak tanımlamıştı.

17-04/03/screenshot_4.png

Hala belirsizliğini koruyan dizinin prömiyer tarihi ve diğer tüm haberleri için sitemizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin