Raised by Wolves Amerikan televizyonuna uyarlanıyor!

ABC, Oscar ödüllü senaryo yazarı Diablo Cody ile komedi türünde yeni bir dizi projesi için işbirliğine giriyor. Kanal, İngiliz komedisi Raised by Wolves'un uyarlaması için pilot bölüm siparişini verdi.

Volkan Küçükel
21 Ocak 2017 - 11:52
Gündem

Ulusal kanallardan ABC, Oscar ödüllü senaryo yazarı Diablo Cody (June) ile komedi türünde yeni bir dizi projesi için işbirliğine giriyor.

BİR İNGİLİZ DİZİSİ UYARLAMASI DAHA YOLDA!

Kanal, İngiliz komedisi "Raised by Wolves"un Amerikan televizyonlarına uyarlanması için pilot bölüm siparişini verdi.

HİKAYESİ

Greg Berlanti, Big Talk Productions ve Warner Bros. TV ortak yapımcılığında hazırlanan dizi; Orta Batı'da bir kasabada kısıtlı bütçesiyle dik kafalı ve aykırı beş çocuğunu yetiştirmek için didinen dayanıklı bir anne Sheila Gable'ın hikayesine odaklanıyor.

Diablo Cody pilot bölüm senaryosunu kaleme alan kişi olurken, aynı zamanda Berlanti ve partneri Sarah Schechter, orijinal dizinin yaratıcısı isimleri Caitlin Moran & Caroline Moran ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor.

17-01/21/greg-berlanti.jpg

Senaryoyu kaleme alan Diablo Cody televizyon dünyasında başka işleriyle de tanınıyor. Showtime'ın komedi dizisi United States of Tara'nın yaratıcısı olan isim, ayrıca son dönemde Amazon'da izleyicilerle buluşup ikinci sezon onayını alan One Mississippi'nin Tig Noraro ile birlikte ortak yaratıcısı pozisyonunda.

ORİJİNALİ FİNAL YAPTI

Orijinali İngiliz Channel 4 kanalında altışar bölümden iki sezon ekranlara gelen dizi geride bıraktığımız Ağustos ayı içinde final bölümüyle ekran macerasını sonlandırmıştı. Köşe yazarlığı da yapan Caitlin Moran, dizinin senaryosunu kız kardeşi Caroline Moran ile birlikte kaleme almıştı. Orijinal dizinin hikayesi; Caitlin Moran ve kardeşinin 1980'li yıllarda Wolherhampton'da geçirdikleri çocukluk dönemine dayanıyor.

17-01/21/raised-by-wolves.jpg

KANALIN İKİNCİ KOMEDİ PİLOT BÖLÜM SİPARİŞİ

Raised by Wolves, ABC kanalının bu sezon verdiği ikinci komedi türündeki pilot bölüm siparişi oldu. Kanal daha önceden Felicity Huffman ve Courtney B. Vance'lı Libby and Malcolm dizisi için de pilot bölüm siparişi vermişti.

'Raised by Wolves (Channel 4)' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin