'Raising Hope'un geleceği belli oldu!

'Raising Hope'un geleceği belli oldu! İşte detaylar:

resim yok
11 Mart 2014 - 17:09
İptal - Onay

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor.

Fox kanalından bu kez bir iptal haberi geldi...

İşte detaylar:


Geçtiğimiz günlerde;

 

- New Girl'e dördüncü,

 

- The Mindy Project ve The Following'e üçüncü,

 

- Altın Küre ödüllü Brooklyn Nine-Nine dizisine ise ikinci sezon onayı vererek bu dizilerin takipçilerini mutlu eden Fox bu kez bünyesindeki bir başka diziyle devam etmeme kararı aldı.

 

RAISING HOPE'A VEDA!

2010 senesinden bu yana ekran macerasını sürdüren Fox'un sevilen komedi dizisi Raising Hope'un ekran macerası sona eriyor!

 

FİNAL SEZONU

Kanaldan gelen açıklamaya göre dizi, bu sezon sonunda yayın hayatını noktalıyor. Kısacası, içinde bulunduğumuz dördüncü sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

 

FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Dizinin final bölümü 04 Nisan'da ekranlarda olurken; finale özel yayın 1 saat süreli olacak.[reklam]

Fox kanal başkanı Kevin Reilly konuyla ilgili yaptığı açıklamada dört fantastik sezon boyunca izleyicileri güldürmeyi başardığı için tüm yaratıcı kadro ve oyuncu kadrosuna teşekkürlerini sundu.

 

KADRO

Greg Garcia'nın (The Millers, My Name is Earl) yaratıcısı olduğu Raising Hope'un oyuncu kadrosunda Martha Plimpton, Cloris Leachman, Garret Dillahunt, Lucas Neff, Shannon Woodward ve Gregg Binkley gibi isimler rol alıyor.

 

HİKAYESİ

20 yaşlarında olan Jimmy, sevgilisinin aranan bir suçlu olduğunu ve polise yakandıktan sonra kendi çocuğunu doğurduğunu öğrenir. Dizi; Hope adını verdiği çocuğunu büyütmek üzere geri dönen Jimmy'nin traji komik hikayesini konu alıyor.

 

 

'SINGLE LADIES' İÇİN YOLUN SONU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin