resim yok
06 Nisan 2011 - 00:00

 

‘Ezel'de Tuncel Kurtiz'in oynadığı ‘Ramiz Dayı', önceki gün yayınlanan bölümde hayatını kaybetti. Hayranları sanal alemde, 'Dayı' için sanal cenaze törenleri düzenledi.Twitter’da yas mesajlarıyla dolup taştı

 

atv'de yayınlanan 'Ezel' dizisinin önceki akşam ekrana gelen bölümüne, usta oyuncu Tuncel Kurtiz'in canlandırdığı 'Ramiz Dayı' karakterinin ölümü damgasını vurdu. Dayı'nın silahlı çatışmada vurulduğu sahneler, milyonları ekrana kilitledi. Özlü sözleriyle ünlü olan 'Dayı', ölürken de bir Edip Cansever şiiri okudu.

 

CENAZE NAMAZINA DAVET ETTİLER

Twitter ve Facebook kullanıcıları da Dayı'nın ölümüne kayıtsız kalmadı. Facebook'ta 'Ramiz Dayı' için çeşitli cenaze töreni sayfaları açıldı. Bu sayfalardan birinin bilgi kısmına ise "Bizi bu acı günümüzde yalnız bırakmayacak siz değerli dostlarımız, cenaze namazına iştirak edebilirsiniz" diye yazıldı. Bu sayfalara yüzlerce kişi de yorumlarda bulundu. Ünlü isimler de tweet'leriyle konuya dahil oldu. Komedyen Yavuz Seçkin, "Ramiz Dayı'lar ölmesin" diye yazarken, Gani Müjde, "Ramiz Dayı' ölmüş... Aforizmalar kitabı bitti demek ki..." yorumunda bulundu.

 

TWIT TER YORUMLARI
"Ramiz Dayı Hakk'a yürüdü. Milletimizin başı sağ olsun." 
"Bırakıp gidilir mi öyle ya, koskoca Ramiz Dayı." 
"Ramiz Dayı ölmüştür; acımız büyük..." 
"İnsan yaşıyorken özgürdür' dedi, gitti. Güle güle Ramiz Dayı." 
"Ramiz Dayı ve Ezel'in klasik müzik eşliğindeki çatışma sahnesi, arka fondaki konuşmalar; başyapıt niteliğinde resmen!" 
"Ramiz Dayı ölürse okulu bırakacağım." 
"Ramiz Dayı, Ramiz Dayı; sen kalk ben yatam!" 
"Açaydım kollarımı, gitme diyeydim sana Ramiz Dayı."
"Ramiz Dayı gitti beyler. 40 gün yas tutulsun artık." 
"Kafama sıkıp gitsen, canım bu kadar yanmazdı be Dayı!" 
"Ramiz Dayı öldü mü? Kim bize özlü sözler söyleyecek şimdi?"
"Sensiz olmaz Ramiz Dayı. Ezel'e kim yeğen diyecek şimdi?"

 

Dizi galerisi için tıklayınız

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin