Ransom dizisi 2. sezon onayını aldı!

CBS'in Ransom'ına yeni sezon onayı geldi. Ransom, 2. sezonuyla ekran serüvenini sürdürecek.

CBS, daha fazla "Ransom" dedi!

RANSOM'IN DÜŞÜK MALİYETİ 2. SEZON ONAYINI GETİRDİ!

David Vainola ve Frank Spotnitz'in yaratıcısı olduğu Ransom, CBS'ten resmi 2. sezon onayını kaptı.

İlk sezonundaki düşük izlenme oranları nedeniyle geleceği sallantıda olan ve onay almasını sürpriz olarak nitelendirebileceğimiz Ransom'ın kanala maliyetinin düşük olmasının bu kararda etkili olduğu belirtiliyor.

RANSOM 2. SEZON DETAYLARI

Dizinin 2. sezonu ilk sezonda olduğu 13 bölümden oluşacak. İlk sezonunu Ocak ayı içinde açan dizinin yeni sezonunun başlangıç tarihi konusunda şimdilik bir bilgi verilmiş değil.

17-10/10/ransom-twitter.jpg

"RANSOM" KONUSU

Luke Roberts'ın başrolünde olduğu dizinin hikayesi kriz ve rehine müzakerecisi Eric Beaumont'a odaklanıyor. En zor kaçırma ve fidye vakalarını çözmek için insan davranışlarının iç yüzüne ustalıkla ışık tutan ve suçluların ne düşündüğünü çözümleme yeteneğine sahip olan Eric, dünyanın en tehlikeli suçlularıyla bile karşı karşıya geldiğinde şiddete başvurmayı reddetmektedir.

Eric'in manipülasyon yetenek ve gücü kendisini profesyonel anlamda en iyi konuma getirse de bu durum çoğu zaman ailesi, arkadaşları ve meslektaşlarıyla olan ilişkisini zorlaştırmaktadır.

17-10/10/ransom-cbs-1507665312.jpg

Sarah Greene, Brandon Jay McLaren ve Nazneen Contractor dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

eOne yapımcılığında çekimleri Macaristan'da gerçekleştirilen Ransom'ın yürütücü yapımcı kadrosunda Jennifer Kawaja, Julia Sereny, Spotnitz, Valerie Pechels, Odile McDonald, Daniel Kresmery ve György Rajnai gibi isimler bulunuyor.

İLGİLİ İÇERİK

RANSOM 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ransom'ın yeni sezonu 2018 senesi içinde CBS ekranlarında olacak.

"Ransom" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin