Ray Donovan 5. sezon onayını aldı

Showtime'ın kaliteli dizisi bir sezon daha evlerimize misafir olacak.

Volkan Küçükel
14 Ağustos 2016 - 00:20
İptal - Onay

Ray bir süre daha bizimle kalacak!

Televizyon Eleştirmenleri Derneği yaz basın turu kapsamında premium kablolu kanal Showtime'ın Başkanı ve CEO'su David Nevins'ten gelen açıklamaya göre Ray Donovan 5. sezon onayını resmen aldı.

5. SEZON DETAYLARI

Dizinin 5. sezonunun birer saat süreli 12 bölümden oluşacağı açıklandı.

Dizideki rolüyle Emmy adaylığı kazanan Liev Schreiber'in başrolünde yer aldığı dizinin yeni sezon prodüksiyonuna önümüzdeki sene başlanacak.

16-08/13/ray-donovan.jpg

Los Angeles'ta zengin, ünlü ve kalbur üstü insanların sorunlarını çözen, bir yandan da aile içi sorunlarıyla uğraşan Ray Donovan'ın yaşadıklarına odaklanan Ray Donovan'ın oyuncu kadrosunda Liev Schreiber, Jon Voight, Paula Malcomson, Eddie Marsan, Dash Mihok, Steven Bauer, Katherine Moennig, Pooch Hall, Kerris Dorsey, ve Devon Bagby gibi isimler yer alıyor.

Ann Biderman'ın yaratıcısı olduğu dizinin yapımcı kadrosunda ise David Hollander, Mark Gordon, Bryan Zuriff ve Lou Fusaro gibi isimler bulunuyor.

4. SEZON SÜRÜYOR

Ray Donovan'ın şu sıralar dördüncü sezonu devam etmekte. Dizi, sezonun sekizinci bölümü 'The Texan' ile 14 Ağustos Pazar akşamı Showtime ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin