Reaksiyon için geri sayım sürüyor!

Merakla beklenen yeni sezon dizilerinden 'Reaksiyo' için geri sayım sürüyor...

resim yok
26 Ağustos 2014 - 10:23
Magazin

Merakla beklenen yeni sezon dizilerinden 'Reaksiyon' için geri sayım sürüyor...

Merakla beklenen Reaksiyon'dan çarpıcı bir fragman daha yayınlandı.

 

İşte diziden yeni görüntüler..

Detaylar şöyle:

 

NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Aylardır merakla beklenen; başrollerinde Nehir Erdoğan, Erdal Besikçioglu, İbrahim Çelikkol ve Yurdaer Okur gibi isimlerin olduğu iyi kadrosuyla dikkat çeken dizi 17 Eylül Çarşamba başlıyor!

 

DİKKAT ÇEKEN HİKAYE

Reaksiyon, özel kuvvetler mensubu bordo bereli istihbaratçı bir yüzbaşıyla (Oğuz), özel harekât kökenli bir başbakanlık korumasının (Tekin) hikâyesidir. Güneydoğu’da görev yaparken yaşadıkları bir olay nedeniyle birbirlerine düşman olan bu iki adam; Başbakanlık Müsteşarı Öktem ve İstihbarat Başkanı Gürkan'ın devleti yeniden dizayn etmek, devlet kurumlarını dış unsurlardan temizlemek için geliştirdikleri bir projenin uygulayıcıları olarak yeni ve çok gizli bir birim kurmak üzere görevlendirilirler.

Bu olaylar dört adamı derinden etkiler. Casa uçağında Oğuz'un kendisinden yardım isteyen iki askeri şahit edilmiş, başbakanlık koruması olan Tekin suikastı yaşamış, istihbarat başkanı Gürkan adliyede kendisine kurulan oyunu görmüş ve müsteşar yardımcısı Öktem, yıllarca birlikte çalıştığı mentoru olan müsteşarı şüpheli bir ölümle kaybetmiştir. Mentorundan boşalan koltuğu doldurup Müsteşar olan Öktem ve İstihbarat Başkanı Gürkan, aldıkları yetkiyle, devleti yeniden yapılandırmak, Dış İlişkiler Konseyinin (CFR) Türkiye'deki uzantısı Konsorsiyumu tasfiye etmek için düğmeye basarlar.

Altı kişiden oluşacak özel birim için ilk seçilenler Yüzbaşı Oğuz ve Komiser Tekin'dir. Bu birim, ihtiyaçları örtülü ödenekten karşılanacak, devletle hiçbir alakasının kurulmasına imkan olmayacak şekilde yapılandırılacaktır. Bu birime üye olanların kimlikleri yoktur. Onlar devletin gücünü kullanamazlar. Görev ne olursa olsun kendi imkânları ve aldıkları eğitimle yerine getirmek zorundadırlar. Yakalandıkları takdirde eylemleri kanunsuz sayılıp, devlet onlarla bütün ilişkisini inkâr edecektir. Bu birime giren herkes bilir ki; bu yolun sonunda ne madalya, ne mevki ne de kahraman ilan edilmek vardır. Talip oldukları tek şey ve sonunda sahip olacakları tek onur, millete hizmet etmektir.[reklam]

Oğuz ilk başta görevi kabul etmek istemez. Casa uçağında şehit edilen askerlerden ikisi, bir sorgu sonrasında kamuoyunu sarsacak bilgiler elde etmiştir. Oğuz askerlerinin bu nedenle şehit edildiğini, olayın kaza olarak görünmesi için 32 özel kuvvetler mensubunun da onlarla birlikte hunharca katledildiklerini bildiği için devlete olan inancını yitirmiştir. Türkiye'den uzaklaşıp yeni bir hayat kurmaya karar verir. Ancak iki askerin şehit edilmeden önce bir fırsatını bulup, sorgu kaydını Oğuz'un arkadaşı Savcı Üsteğmen Duygu'nun çantasına gizlemeleriyle her şey değişir. Oğuz sorguyu izledikten sonra, öğrendiği gizli bilginin de verdiği öfkeyle askerlerinin intikamını almaya karar verir. Konsorsiyumun buna yanıtı çok ağır olacaktır.

Başbakan suikastı da Casa'nın düşürülmesi kadar çetrefillidir. Tekin, suikast anında gördüğü bir tetikçiyi Güneydoğu'dan tanımış, tetikçinin özel kuvvetlere muhbirlik yapan bir örgüt elemanı olduğunu hatırlamıştır. Dahası, zamanında bu muhbiri elinden aldığı için Yüzbaşı Oğuz'u suçlamaktadır. Hesap sormak üzere, Oğuz'un İstanbul'daki evine gider. İki adam arasında bir hesaplaşma başlar. Bu sırada Konsorsiyumun eve koyduğu bomba infilak eder ve Oğuz babasını bu patlamada kaybeder.

Bu olaydan sonra Oğuz görevi kabul etmeye, Tekin ise Oğuz'un suikastta parmağı olmadığına karar verirler. İlk görevleri, müsteşar cinayeti ve başbakana düzenlenen suikastın arkasındaki karanlık güçleri ortaya çıkarmak olacaktır. Bu eylemlerin arkasında dünyanın gölge hükümeti olarak adlandırılan Dış İlişkiler Konseyi'nin olduğu kahramanlarımızca malum olsa da, onların Türkiye’deki uzantıları Konsorsiyumun üyelerinin kimliklerini kimse bilmemektedir. Müsteşar'ın öldürülmesinde tek zanlı olarak görülen Doktor Zeynep'in Oğuz'un ilk aşkı olması, her şeyin karmakarışık bir hal almasına neden olacaktır. Oğuz sadece devletin bekası için değil, sevdiği kadını aklamak için de bu cinayetin gerçek faillerini bulmak zorundadır.

 

YENİ FRAGMAN (Tıkla-izle)

 

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU'NA UYUŞTURUCU ŞOKU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin