Reaksiyon ve Erdal Beşikçioğlu 'Twitter'ı salladı!

Reaksiyon ve Erdal Beşikçioğlu 'Twitter'ı salladı!

resim yok
16 Eylül 2014 - 09:49
Magazin

Star TV'nin yeni dizisi 'Reaksiyon' ilk bölümüyle sosyal medyayı salladı!


Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Selen Soyder ve Nehir Erdoğan'ın paylaştığı 'Reaksiyon' dizisi, dün gece sosyal medyada geniş yer buldu. Ancak sezona iddialı bir giriş yapan dizi, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

 

20 BİNİN ÜZERİNDE TWEET ATILDI!

Star TV’de dün akşam ilk bölümü yayınlanan Reaksiyon, 20.000'in üzerinde tweet alarak adından söz ettirmeyi başardı.

Sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri olan dizi nedeniyle #Reaksiyon' hashtag'i ve Erdal Beşikçioğlu TT listesinde yer aldı. Ancak Erdal Beşikçioğlu'nun canlandırdığı 'Dayı' karakteri Behzat Ç. hayranlarının beklentilerini karşılamadı.

 

TT LİSTESİNDE YER ALDI

Sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri olan dizi nedeniyle #Reaksiyon' hashtag'i ve Erdal Beşikçioğlu TT listesinde yer aldı.

Özellikle Behzat Ç hayranlarının büyük bir merakla beklediği ve yönetmenliğinin Onur Tan'ın üstlendiği dizide Erdal Beşikçioğlu, teşkilatta ve devlet kademelerindeki adıyla 'Dayı', ömrünü istihbarat koridorlarında geçirmiş, devletin ve kurumlardaki herkesin hemen hemen tüm sırlarına hâkim bir istihbarat mensubu Yavuz Aslan karakterini canlandırıyor.

 

ÇOK ELEŞTİRİ ALDI

Ancak Erdal Beşikçioğlu'nun canlandırdığı 'Dayı' karakteri Behzat Ç. hayranlarının beklentilerini karşılamadı ve sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu.[reklam]

İŞTE O YORUMLARDAN BAZILARI

Reaksiyon ve Erdal Beşikçioğlu ile ilgili atılan tweet'ler:

Can Dündar: Ah be amirim! Nerde Behzat'ın samimiyeti nerde bu masraflı Kurtlar Vadisi özentisi...

Demet Akalın: Masraflı dizi

Mesut Yar: Sığ klişelerle başladı. Müziğin sesini alalım biraz. Aha da amirim; yürüyüşü değişmiş be!

Ebru Çapa: Reaksiyon başlayalı daha yarım saat oldu, bir dizi kadrosu kadar zayiat var.

Ozan Vural: Erdal Beşikçioğlu direkt Kurtlar Vadisi'nden devam etseydi bu ne abuk ucuz kahramanlık dizisi olmuş. Herkes de racon, trip. Komik.

Ali Uçtu: Köprü'deki Vali, Behzat Ç'deki komiser Erdal Beşikçioğlu daha iyiydi..

Gökhan Kaya: Erdal Beşikçioğlu MİT propagandasına hizmet ederek kendine yazık etmiş.

Mehmet Karadeniz: Erdal Beşikçioğlu abi sırf sen varsın diye de dizi ancak yarım saat çekiliyor berabere biten maç yorumlarını izlettiniz dünyayı kurtaran adam

Colicoker: Kurtlar Vadisi tadında olmuş. Erdal Beşikçioğlu'ndan dizi boyunca 'saçma sapan konuşma la' repliğini de bekledim.

 

 

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU 'REAKSİYON'U ANLATTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin