Reaksiyon'da sürpriz gün değişikliği! Zorlu rakiplerle karşılaşacak!

Star TV'nin merakla beklenen 'Reaksiyon' dizisinde yayın günü sürprizi!

resim yok
09 Eylül 2014 - 10:43
Magazin

Star TV'nin merakla beklenen 'Reaksiyon' dizisinde yayın günü sürprizi!

Reaksiyon dizisi hangi gün yayınlanacak, ne zaman başlayacak? İşte Reaksiyon'un yayın tarihi...


Detaylar:

 

REAKSİYON DİZİSİNİN YAYIN GÜNÜ BELLİ OLDU

Star TV'nin yeni sezondaki en iddialı dizisi Reaksiyon'un yayın tarihi belli oldu.

 

SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİK

Dizinin yayın gününde ise sürpriz bir değişiklik yaşandı. Daha önce Çarşamba akşamları yayınlanacağı duyurulan ve 17 Eylül Çarşamba akşamı 20.00'de ekranda olacak olan 'Reaksiyon' dizisi sürpriz bir kararla Pazartesi akşamına alındı.

 

DEĞİŞİKLİĞİN SEBEBİ NE?

Yaz dizisi olarak başlayan ve geçen Çarşamba akşamı Kara Para Aşk ve Benim Adım Gültepe gibi rakiplerine rağmen hem Total hem de AB grubunda birinci dizi olarak çıkan Güzel Köylü dizisinin yüksek reytingleri nedeniyle Reaksiyon, Çarşamba akşamı yerine Pazartesi'ye alındı.[reklam]

Çarşamba akşamı Güzel Köylü ile yakaladığı reyting başarısını kaybetmek istemeyen Star TV yeni dizisi Reaksiyon'u 15 Eylül Pazartesi akşamı 20.00'de yayınlayacak. Reaksiyon'u Pazartesi akşamları da zorlu rakipler bekliyor.

 

ZORLU RAKİPLERİ OLACAK

Kanal D'nin reyting birincisi dizisi Ulan İstanbul, ATV'deki Karadayı, TRT'deki Beni Böyle Sev ve TV8'deki O Ses Çocuklar ve daha sonra O Ses Türkiye yarışmaları Reaksiyon'un rakipleri olacak.

Reaksiyon, ilk bölümüyle 15 Eylül Pazartesi akşamı ekranda olacak. Daha önce Pazartesi akşamları yayınlanan Kaçak Gelinler dizisinin ise yayın günü değişecek.

Star TV'nin iddialı dizisi Reaksiyon'da başrolleri İbrahim Çelikkol, Erdal Beşikçioğlu, Selen Soyder, Nehir Erdoğan ve Yurdaer Okur gibi isimler paylaşıyor.

Bu arada diziden yeni bir fragman daha yayınlandı.

 

YENİ TANITIM (Tıkla-izle)

 

'REAKSİYON' DİZİSİNİN SETİNDE OLAY ÇIKTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin