Reign 4. sezonuyla final yapıyor!

2017 senesinde yeni bölümleriyle ekranlara geri dönecek The CW dizisi Reign'in 4. sezonunun bitimiyle birlikte final yapacağı duyuruldu.

Volkan Küçükel
08 Aralık 2016 - 13:21
İptal - Onay

Ve The CW, İskoçya'nın genç kraliçesi Mary'i tahtından indiriyor!

REIGN İÇİN VEDA SEZONU

2017 senesinde yeni bölümleriyle ekranlara geri dönecek Reign'in 4. sezonunun bitimiyle birlikte final yapacağı duyuruldu. Kısacası önümüzdeki sezon final sezonu olacak ve 5. sezonu göremeyeceğiz. Kararı alan The CW üst yönetimi, sonrasında bu kararı dizinin yapımcılarıyla paylaştı.

ZAYIF İZLENME ORANLARI

Reign, yayın hayatına başladığı günden bu yana izlenme oranlarında hiçbir zaman etkileyici performansa ulaşamadı. Dizi, üçüncü sezonunu 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.3 reyting oranı ve 970 bin izleyici ortalamaları ile tamamlamıştı.

10 Şubat Cuma günü The CW ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek 4 sezonun çekimlerine ise başlandı. İptal kararı bir anlamda yeni sezon çekimlerine başlanmasıyla birlikte verildi. Bu anlamda kanalın üç sene önce iptal ettiği 90210 ile benzer bir zamanlamaya sahip.

16-12/08/re01_keygroup1-1481192356.jpg

FİNAL AÇIK KALMAYACAK

CBS TV Studios yapımcılığındaki dizinin iptali aslında yapımcılar tarafından da beklenen bir gelişmeydi. Konuyla ilgili bir süredir kanal yetkilileri ve yapımcılar arasında görüşmeler gerçekleştiriliyor ve buna bağlı olarak yazar ekibi bu sezonun son sezon olabileceğine yönelik senaryo hazırlıkları yapıyordu. Dolayısıyla bizleri tatmin edici bir sonun beklediğini söyleyebiliriz.

Yakın dönemde Toby Regbo (Francis) ve Torrance Coombs (Bash) ikilisinin ayrılışını gördüğümüz dönem dizisi geride bıraktığımız yaz döneminde üçüncü sezonunu tamamlamıştı.

16. yüzyıl Avrupa'sında İskoçya Kraliçesi Mary'nin yükselişini anlatan tarihsel dramanın oyuncu kadrosunu Adelaide Kane, Torrance Coombs, Megan Follows, Toby Regbo, Celina Sinden, Caitlin Stasey, Anna Popplewell, Jonathan Keltz, Sean Teale, Craig Parker, Rose Williams, Rachel Skarsten ve Ben Geurens gibi isimler oluşturuyor.

FİNAL SEZONU 16 BÖLÜM

Laurie McCarthy ve Stephanie Sengupta ikilisinin yaratıcısı olduğu; The Vampire Diaries ile birlikte kanalın kadın merkezli iki dizisinden biri olan Reign'in final sezonunun 16 bölümden oluşacağını da hatırlatalım.

Reign'in iptalini bekliyor muydunuz?

'Reign' 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin