Reign'in final reytingleri nasıl çıktı?

17 Ekim 2013'te ekran serüvenine başlayan The CW dizisi Reign geçtiğimiz günlerde dördüncü sezonunu da noktaladı ve büyük finalini gerçekleştirdi. Peki dizinin reytingleri nasıl çıktı?

Volkan Küçükel
19 Haziran 2017 - 18:51
Reyting

17 Ekim 2013 tarihinde ekran serüvenine başlayan The CW dizisi Reign geçtiğimiz günlerde dördüncü sezonunu da noktaladı ve büyük finalini gerçekleştridi.

16. yüzyıl Avrupa'sında İskoçya Kraliçesi Mary'nin yükselişini anlatan tarihsel drama 16 Haziran'da "All it Cost Her..." isimli bölümle son kez izleyicileriyle buluştu. Peki dizinin final bölümü ve final sezonu geneli reytingleri nasıl oluştu?

REIGN FİNAL BÖLÜMÜ REYTİNGLERİ

İlk sezonunundan itibaren her sezonunda daha düşük bir reyting ortalaması tutturan dizi, geçtiğimiz Cuma akşamı ekranlara gelen final bölümüyle 19-49 yetişkin yaş aralığında 0.2 reyting oranı ve 0.771 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

Önceki sezonlar göz önüne alındığında bu rakamlar düşük kalsa da; bölüm, dördüncü sezon içinde prömiyer bölümünden sonraki en yüksek izleyici sayısına ulaştı.

17-06/19/reign-final-fotografi.jpeg

REIGN SEZON REYTİNGLERİ

Reign'in sezon sezon reyting ortalamaları (18-49 yaş kategorisi) ise şöyle oluştu:

1. sezon: 0.6 reyting / 1.57 milyon izleyici
2. sezon: 0.4 reyting / 1.38 milyon izleyici
3. sezon: 0.3 reyting / 0.97 milyon izleyici
4. sezon: 0.2 reyting / 0.70 milyon izleyici

Laurie McCarthy ve Stephanie Sengupta ikilisinin yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Adelaide Kane, Torrance Coombs, Megan Follows, Toby Regbo, Celina Sinden, Caitlin Stasey, Anna Popplewell, Jonathan Keltz, Sean Teale, Craig Parker, Rose Williams, Rachel Skarsten ve Ben Geurens gibi isimler yer alıyor.

"Reign" final fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin