resim yok
01 Nisan 2011 - 00:00

Modellikten oyunculuğa transfer olan Hande Subaşı, kendine ilk kez vakit ayırdığı bir döneme girdiğini söylüyor. Set dışında romantik komedi ve dönem projeleri izleyen Subaşı, “Düzenli spor ve pilates yapmaya başladım. 10 yıldır kullandığım sigarayı da bıraktım” diyor.

 

TRT’nin sevilen dizisi ‘Elde Var Hayat’ta  Zeynep karakterini canlandıran Hande  Subaşı (27) Ankaralı olmanın da özlemiyle, deniz kenarı olan her yere bayılıyor. Su kenarında olduğu zamanlar kendini, her zaman olduğundan daha mutlu ve romantik hissettiğini söylüyor. Bu arada oyuncu; kendisine ilk defa vakit ayırdığı, değerli bir dönemi yaşıyor. Hayatında açtığı bu yeni sayfaya; düzenli spor yapmaya başlamak, vücudunu pilatesle tanıştırmak ve yaklaşık olarak 10 yıldır kullandığı   sigarayı bırakmak gibi pek çok artı eklemiş.
 

Söz karakter özelliklerine geldiğinde şöyle diyor Hande Subaşı; “Çok kararsız, bir o kadar da sakin bir insanım. Bu iki özelliğimin birbirini dengelediği zamanları seviyorum. Aksi taktirde oldukça yorucu dakikalar beni hazırlıksız yakalamak için bir köşede bu anı kolluyorlar diye düşünüyorum.”
 

Güzel oyuncu, set dışında kalan zamanını romantik komedi filmleri ve dönem projeleri izleyerek veya roman okuyarak geçiriyor. Bazen hiçbir şey yapmayıp koltukta uzanmanın da onu dinlendirdiğini itiraf ediyor. Evde olmanın güzelliğinden dem vuran Subaşı, asosyal günleri bazen iple çekiyor.
 

Tek çocuk olarak büyümüş Hande Subaşı. Çocukluğunda tüm ilgi onun üzerinde olduğu için hiçbir zaman sevgi eksikliği hissetmemiş. ‘Elde Var Hayat’ta canlandırdığım Zeynep’le belki de ayrıldığımız tek nokta bu; Zeynep, anne ve babasını kaybettiği için kardeşini sarıp sarmalıyor. Ben tek çocuk olarak büyüdüm, dolayısıyla kendimden başka hiç kimsenin sorumluluğunu almaya pek alışmadım” diyor.

“Aşkı dolu dolu yaşarım”
Güzel oyuncu aşık olduğunu; kalbi yerinden çıkacakmış gibi çarptığında, sevdiği adamın yaptığı her şey gözüne güzel göründüğünde anlıyor. Bir şeyleri ertelememe huyunun en çok da aşık olduğunda devreye girdiğini; gururu, hesapları bir kenara bırakıp aşkı dolu dolu yaşadığını söylüyor. Bir süredir devam eden huzurlu bir ilişkisi var. Aşkın o ilk anlarda yaşattığı dengesiz heyecan yerini bugünlerde net, kalıcı bir sevgiye bırakmış. Yani Subaşı’nın hayatının şimdilerde rengi, tüm çekim boyunca giydiği kıyafetler gibi bembeyaz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin