Resident Evil ve Mortal Instruments da dizi oluyor!

Resident Evil ve Mortal Instruments da dizi oluyor!

resim yok
13 Ekim 2014 - 15:05
Magazin

Ses getirecek yeni dizi uyarlamaları yolda!

Son dönemde birçok roman ya da filmin televizyon ekranlarına dizi olarak uyarlanacağı haberleri ile sıkça karşılaşıyoruz.

Resident Evil ve The Mortal Instruments'ın da televizyon ekranlarına uyarlanacağı haberleri dolaşmakta.


İşte detaylar:

 

YEPYENİ PROJELER YOLDA!

Resident Evil ve The Mortal Instruments yakın bir zamanda televizyon ekranlarına adapte edilebilir!

Mortal Instruments fantastik roman serisinin haklarını elinde bulunduran Alman prodüksiyon şirketi Constantin Film, televizyon ve yeni medya temsilcilerinin içerik alışverişinin yanı sıra en son yapımlarının galası için yer aldığı MIPCOM'da gelecek planlarını açıkladı.

 

'RESIDENT EVIL' DA PLANLAR İÇİNDE

Variety'nin haberine göre; yapım şirketi, gelecek sene vizyona girmesi planlanan serinin son filmi Resident Evil: The Final Chapter'ın ardından Resident Evil'i bu kez televizyon ekranlarına dizi olarak uyarlamayı planlıyor.

Bunun dışında yapım şirketinden 'Mortal Instruments' sevenlere de bir müjde geldi.

 

İLK PROJE 'MORTAL INSTRUMENT'

Constantin Film yönetim kurtulu başkanı Martin Moszkowicz birçok filmi televizyon ekranlarına uyarlama hazırlığında olduklarını söylerken;

''Örnek vermek gerekirse; The Mortal Instruments kitap serisinin yayın haklarını elimizde bulunduruyoruz ve bu seriyi televizyon ekranlarına uyarlama adına ilk adım da atıldı. Los Angeles da bu proje üzerine çalışacak bir showrunner ile anlaştık.[reklam]

Los Angeles ve Kanada'da faaliyet gösteren ofislerimiz, gelecek sene en az iki ya da üç uluslararası proje için prodüksiyona başlıyor'' ifadelerini kullandı.

İki sene öncesinde yapım şirketlerinin İngiliz dilinde uluslararası TV drama serileri geliştirmeye başladığını Moszkowicz yeni projeleri için hız verdiklerini belirtti.

 

ED DECTER

Mortal Instruments dizisinin showrunnerlığı için Unforgettable, Helix, The Client List ve In Plain Sight gibi çeşitli dizi projelerinde görev yapmış Ed Decter ile anlaşıldığı öne sürülüyor.

Gelecek sene prodüksiyonuna başlanması planlanan gündemdeki bu dizi projesi için henüz herhangi bir kanalla anlaşılmış değil.

 

PROJELER BUNLARLA SINIRLI DEĞİL!

Bu arada Resident Evil ve The Mortal Instruments dışında ekranlara uyarlanması planlanan bir diğer proje ise Patrick Süskind'in Perfume isimli romanından uyarlanan Perfume: The Story of a Murderer isimli sinema filmi.

 

 

'HOMELAND'İN TÜRK VERSİYONU GELİYOR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin