resim yok
19 Aralık 2013 - 17:06
Magazin

Revenge'de yeni bir isim!

 

Hikayeye yeni bir karakter dahil oluyor.

 

İşte detaylar:

 

Küçük bir kızken babasının FBI tarafından yakalanıp götürülmesine tanıklık eden ve çocukluğunu ıslah evinde geçirmek zorunda kalan Amanda Clarke'ın, ilerleyen yıllarda babasına tuzak kuranların kimler olduğunu öğrenmesiyle birlikte kimliğini Emily Thorne olarak değiştirmesi ve Hamptons'a taşınarak ailesine zarar veren insanlardan intikam alma sürecini ekranlara yansıtan intikam temalı ABC dizisi Revenge'in üçüncü sezon heyecanı tüm hızıyla sürerken dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

 

İŞTE O İSİM

İşte ülkemizde İntikam ismiyle uyarlanan diziden son oyuncu haberi:

TV Guide'ın haberine göre Gail O'Grady diziye konuk oluyor.

 

KARAKTERİ

Peki aktrisi nasıl bir rolde izleyeceğiz?

 

İLK KARISI!

O'Grady dizide Conrad'ın (Henry Czerny) ilk karısı olarak karşımıza çıkacak.

Sezonun 13. bölümü olan 'Hatred'da hikayeye katılacak olan karakter Conrad ve Victoria (Madeleine Stowe) arasındaki dinamikleri etkileyecek.

 

Bakalım karakterin hikayeye beklenmedik girişi diziye nasıl bir yön verecek?

 

DİZİ KARİYERİ

50 yaşındaki tecrübeli aktrisi özellikle 1993-1996 senesinde NYPD Blue'da canlandırdığı ve Emmy adaylığı kazandığı Donna Abandonda rolü ile hatırlamamız mümkün.[reklam]

O'Grady'nin ayrıca Ally McBeal (Helena Fisher), American Dreams (Helen Pryor), Monk (Miranda St. Claire), Two and a Half Men (Mandi) ve Boston Legal (Judge Gloria Weldon) gibi çeşitli televizyon dizilerinde de akılda kalıcı rolleri mevcut.

 

İZLENME ORANLARI

Revenge üçüncü sezonunda izlenme oranlarında nasıl bir tablo çiziyor?

Dizi, şimdiye kadar ekranlara gelen bölümleriyle 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.64 reyting oranı ve bölüm başına 6.27 milyon toplam izleyici ortalamasını tutturmuş durumda.

 

 

GREY'S ANATOMY'NİN YILDIZI GENERAL HOSPITAL YOLUNDA! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin