resim yok
16 Ekim 2012 - 00:00

 

Ayşe Kulin’in aynı adlı romanından esinlenerek televizyona uyarlanan "Veda"da Osmanlı İmparatorluğu’nun son günlerinde, işgal altındaki İstanbul’da bir konakta yaşananlar anlatılıyordu.
 
Mehmet Aslantuğ, Fahriye Evcen, Maral Üner, Jale Arıkan ve Burak Yamantürk’ün rol aldığı dizi reytinglerde bekleneni veremeyince kanal yönetimi Veda’yı bitirme kararı aldı.
 
Reyting canavarı 'Veda'yı yuttu
Yapımını Medyapım'ın, yapımcılığını Fatih Aksoy'un üstlendiği, yönetmenliğini Merve Girgin'ın yaptığı, senaryosunu Sündüz Haşar'ın kaleme aldığı, müziklerini de Zülfü Livaneli'nin yaptığı, Ayşe Kulin'in aynı adlı romanından esinlenerek televizyona uyarlanan "Veda"; Osmanlı İmparatorluğu'nun son günlerinde, işgal altındaki İstanbul'da bir konakta yaşananlar anlatılıyordu. Kanal D'nin iddialı dizilerinden olan Veda, kendisi gibi dönem işi olan Kötü Yol gibi ekranda uzun soluklu olamadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin