resim yok
28 Ekim 2011 - 00:00

 

 
CNN TÜRK, Kanal D, ATV, Star TV, FOX, NTV, Kanaltürk, Beyaz TV, A Haber, 24, Habertürk, Kanal 58, Fenerbahçe TV, Bea TV, Powerturk TV’nin destek verdiği gecenin reytinglerinin nasıl çıkacağı merak konusu oldu.
Ancak depremin yaşandığı pazar gecesi gibi Türkiye’nin yine dizi izlemeyi tercih ettiği ortaya çıktı. Televizyonu açık her 10 kişiden 3’ü “Muhteşem Yüzyıl”ı, 2’si “Kuzey Güney”i, 1’i de “Çocuklar Duymasın”ı izledi.
 
Samanyolu daha çok topladı
Kanal D Stüdyoları’ndan yapılan “Van İçin Tek Yürek” programı, yine en yüksek reytingi Kanal D ekranında aldı ve AB’de reyting sıralamasında 2,11 reyting ve 9,67  izlenme oranıyla 21. sırada; Tüm Kişiler’de ise 1,87 reyting ve 9,47 izlenme oranıyla 27. sırada yer aldı.
 
22.30’da başlayan Van İçin Tek Yürek” programı atv’de Tüm Kişiler’de 53., AB’de ise 41. olabildi.
Yayın sonunda toplam 62 milyon TL para toplandı. Bir gün önce Samanyolu TV’nin düzenlediği yardım gecesinden ise 5 saatte 65 milyon TL toplanmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin