Richard Hatch hayatını kaybetti

Battlestar Galactica ile tanınan oyuncu 71 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Berfu Özlen
08 Şubat 2017 - 10:40
Magazin

Battlestar Galactica'nın Apollo'su Richard Hatch, pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Hatch 71 yaşındaydı.

Aktör, All My Children'daki Philip Brent ve 1970'lerde yayınlanan The Streets of San Francisco'daki Michael Dougles rolleri ile tanınıyordu.

Battlestar Galactica'da Kaptan Apollo karakterine can vererek, bir adet Altın Küre ödülü adaylığı kazanmıştı. Dizi iptal edilmeden önce 21 bölüm sürmüştü.

Hatch'in televizyon kariyeri Dynasty, Santa Barbara ve 2004'te yayınlanan Battlestar Galactica rebootu ile devam etti. Hatch rebootda Tom Zarek isimli bir siyasal aktivisti canlandırmıştı.

Battlestar Galactica'dan rol arkadaşı Edward James Olmos, kişisel twitter hesabından üzüntülerini dile getirdi ve "Richard Hatch, sen evreni daha güzel bir yer haline getirdin ve seni bu yüzden seviyoruz. Rahat uyu" dedi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin