Ripper Street'in 3. sezon çekimleri başlıyor!

Ripper Street'in 3. sezon çekimleri başlıyor!

resim yok
22 Mayıs 2014 - 17:06
Magazin

Ripper Street'in yeni sezonu için hazırlıklar hız kazanmaya başladı.

Mistresses ve Waking the Dead gibi dizilerin yazar ekibinde yer almış bir isim olan Richard Warlow'un yaratıcısı olduğu BBC One dizisi Ripper Street'in üçüncü sezonu için ekip toplandı ve çekimler başladı.

 

GERİ DÖNEN İSİMLER

Matthew Macfadyen, Jerome Flynn ve Adam Rothenberg gibi isimler Edmund Reid, Bennet Drake ve Homer Jackson rolleriyle yeni sezonda da hikayede yer almaya devam edecekler.

MyAnna Buring de Long Susan karakteriyle hikayede yer almaya devam edecek bir diğer isim.

 

SÜRPRİZ KARAKTERLER

Bu isimlerin dışında üçüncü sezonda birçok yeni karakterle tanışacağımızı da belirtelim.

 

İPTALDEN DÖNMÜŞTÜ

Hatırlanacağı üzere dizi için ikinci sezon öncesi önce iptal kararı çıkmış, ancak Amazon Prime Instant Video'nun devreye girmesiyle dizi yeniden hayat bulmuştu.[reklam]

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Tiger Aspect ve Lookout Point'in yapımcılığını üstlendiği dizinin yeni sezon bölümleri sonbahar dönemi içinde Amazon Prime Instant Video üyelerine sunulmaya başlanacak.

Üçüncü sezon, birkaç ay sonra ise BBC One ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

 

ÇEKİM MEKANLARI

Manchester'da başlayan çekimlerin devamı Loughborough ve Dublin'de devam edecek.

Bir dönem dizisi olan Ripper Street bizleri 1889 yılında Londra'nın doğusuna, Karındeşen Jack cinayetlerinin hemen sonrasına götürüyor ve ünlü polis birimi H Division dedektiflerinin karmakarışık bir durumda olan Whitechapel sokaklarında düzeni sağlama girişimlerini ve olayları sorgulamalarını ekranlara yansıtıyor.
 

 

BROADCHURCH'ÜN 2. SEZONUNDA YENİ İSİMLER! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin