Riverdale 2. sezon onayını aldı!

Archie çizgi romanlarına dayalı olarak geliştirilen ve ilk altı bölümlük serüvenini geride bırakan Riverdale'ı sevenlere güzel bir haberimiz var. Dizi, resmi 2. sezon onayını aldı!

Genç kitleye yönelik programlarıyla bilinen Amerikan ulusal kanallarından The CW, sezon ortasında bizleri yeni bir çizgi roman uyarlaması dizi ile tanıştırmıştı: "Riverdale"

2. SEZON ONAYI GECİKMEDİ!

Archie çizgi romanlarına dayalı olarak geliştirilen ve ilk altı bölümlük serüvenini geride bırakan Riverdale'ı sevenlere güzel bir haberimiz var. Dizi, resmi 2. sezon onayını aldı!

2017-18 televizyon sezonunda bizlerle olmaya devam edecek dizinin yeni sezonunun bölüm sayısı hakkında şimdilik herhangi bir bilgi verilmiş değil. İlk sezonun 13 bölümden oluştuğunu belirtelim.

'RIVERDALE' REYTİNGLERİ

İlk altı bölümünde normal yayın saatindeki izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.4 reyting oranı ve 1.155 izleyici ortalaması yakalayan dizi, bölümlerin sonradan izlenme oranları ve dijital platformlardaki görüntülenmeleriyle birlikte kanal için gayet memnun edici rakamlar elde etmeye devam ediyor.

Gossip Girl'in Twin Peaks ile tanışmış hali olarak nitelendirilen Riverdale bu kararla birlikte The CW'nun yeni sezonda başlattığı dizilerinden ilk yeni sezon onayını kapan dizisi oldu. Kanalın sonbahar döneminde ekranlara getirmeye başladığı ve sezonlarını tamamlayan iki yeni dizisi No Tomorrow ve Frequency'nin gelecekleri hakkında henüz bir haber yok.

17-03/08/riverdale-the-cw.jpg

KANALIN DİĞER DİZİLERİNDE DURUM NASIL?

Greg Berlanti'nin arkasında olduğu diğer diziler Arrow, The Flash, DC's Legends of Tomorrow ve Supergirl dışında Supernatural ve Crazy Ex-Girlfriend ile Jane the Virgin de Riverdale gibi yeni yayın sezonunda ekranlarda olmaya devam edecek kanalın diğer dizileri.

The CW'nun diğer dizilerinden The 100, iZombie ve The Originals'ın yeni sezon onayları henüz gelmedi. The Vampire Diaries bu Cuma akşamı büyük finalini gerçekleştirecek. Daha önceden duyurulduğu üzere Reign'in dörüncü sezonu ise dizinin son sezonu olacak.

Warner Bros. Television ve CBS Television Studios'un Berlanti Productions işbirliğiyle hazırladığı Riverdale'in yürütücü yapımcılığını Roberto Aguirre-Sacasa, Berlanti, Sarah Schechter ve Jon Goldwater üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda KJ Apa, Luke Perry, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse, Mädchen Amick, Marisol Nichols, Casey Cott ve Madelaine Petsch gibi isimler rol alıyor.

Riverdale, sezonun yedinci bölümü "Chapter Seven: In a Lonely Place" ile 09 Mart'ta kaldığı yerden devam edecek.

Riverdale'i takip ediyor musunuz? Dizinin yeni sezon onayı almasından memnun musunuz?

'Riverdale' 1. sezon 7. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin