resim yok
29 Mart 2013 - 00:00

Kim bu tacizci?

 

Oyuncular Gökçe Bahadır, Rıza Kocaoğlu, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci, Uluç Bayraktar ve Gonca Vuslateri, önceki gece Asmalımescit'teki bir mekanda eğlendiler.

 

Eğlenceli gece


Ünlü isimlerin eğlence gecesi Gökçe Bahadır'ın "Kayıp Şehir" dizisinde de seslendirdiği "Kahpe kader" şarkısını söylemesiyle renklendi. Arkadaşlarının isteklerini kırmayan Bahadır, seslendirdiği şarkı sonrası mekandakilerden büyük alkış aldı.

Önümüzdeki aylarda evlenecekleri konuşulan Engin Altan Düzyatan ve Özge Özpirinçci çifti, evlilikle ilgili sorular karşısında konuşmamayı tercih etti.

 

Gazetecilerin "Evlilik ne zaman?" sorusunu duyan Düzyatan, "Evlenince öğrenirsiniz" diye cevap verdi.

 

Gecenin ilginç olayı!


Gecenin en ilginç olayı ise şüphesiz Rıza Kocaoğlu'nun yaşadığı büyük şok oldu.

Mekandan ayrılıp taksiye bindiği sırada eşcinsel bir hayranı, basın mensuplarına veryansın etti.

 

"Rahat bırakın yakışıklı mı?" sözleri ile bir anda basın mensuplarının arasına giren Kocaoğlu'nun marjinal hayranı, Kocaoğlu'na soru sormaya çalışan muhabirlere "ben varken Rıza ile mi sevişiyorsunuz?" diyerek tacizde bulundu.

 

İlginç anlar

 



Bu anlarda gülen yüzü birden bire asılan Rıza Kocaoğlu ise yaşananlar karşısında tepkisiz kaldı. İlginç hayranı oradan uzaklaşırken Rıza Kocaoğlu'na "beni unutma yakışıklım" dedi.

 

Sakinliğini korudu

Ünlü oyuncu sakinliğini koruyarak taksiciye devam et talimatı vererek evinin yolunu tuttu.

 

 

Rıza Kocaoğlu fotoğrafları için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin