Rizzoli & Isles'a 6. sezon onayı!

Son dönemde iptal-onay kararları ile sıkça gündeme gelen TNT'den yeni bir haber daha var!

resim yok
10 Aralık 2014 - 16:18
İptal - Onay

Son dönemde iptal-onay kararları ile sıkça gündeme gelen kablolu televizyon kanalı TNT'den yeni bir haber daha var!

Kanaldan bu kez bir onay haberi çıktı...

 

ONAY HABERİ

Çin asıllı Amerikalı yazar Tess Gerritsen'in sekiz kitaplık Rizzoli & Isles serisinden televizyon ekranlarına uyarlanan kanalın uzun soluklu dizisi 'Rizzoli & Isles' yeni bir sezon için daha onay aldı.

 

6. SEZON ONAYLANDI

Böylelikle dizinin 6. sezon onayı resmileşmiş oldu.

 

YENİ SEZON DETAYLARI

Yeni sezonla ilgili ilk detaylar şöyle:

* Uzmanlıklarını birleştirince karmaşık cinayet davalarını çözmekte hiç zorlanmayan Jane Rizzoli ve Dr. Maura Isles ikilisinin maceraları altıncı sezonuyla da sürecek. Sezon bölümleri 2015 senesi içinde izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

* Altıncı sezon 18 bölümden oluşacak. İlk sezon 10, ikinci sezon 15, üçüncü sezon 15, dördüncü sezon 16 ve devam etmekte olan beşinci sezon ise toplamda 15 bölümden oluşuyor.[reklam]

ONAY ALANLAR

Rizzoli & Isles bu kararla birlikte kanalın diğer dizileri;

- Major Crimes

- Falling Skies

- The Last Ship

- Murder In the First

- Legends gibi yeni sezon onayı alan diziler arasına ismini yazdırmış oldu.

 

ÇOK İZLENİYOR

Kanalın amiral gemisi durumunda olan Rizzoli & Isles geçtiğimiz sezon tüm platformalar göz önüne alındığında bölüm başına 13.6 milyonluk izleyici sayısına ulaşmayı başarmıştı.

Jan Nash'in altıncı sezonda da showrunner olarak görev yapmaya devam edeceği dizinin oyuncu kadrosunda Angie Harmon, Sasha Alexander, Jordan Bridges, Bruce McGill, Lorraine Bracco ve Brian Goodman gibi isimler yer alıyor.

 

5. SEZON SÜRÜYOR

Warner Horizon Television ve Ostar Productions yapımcılığında hazırlanan dizinin beşinci sezonu sürüyor. 17 Şubat'ta yeni bölümüyle ekranlara dönecek olan dizi, geri kalan üç bölümünün yayınlanmasının ardından yeni sezon öncesi araya girecek.

 

 

'PLAYING HOUSE' DEVAM DEDİ!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin