Roadies iptal edildi

Showtime, Carla Gugino-Luke Wilson'lu Roadies'i resmen iptal etti.

Müzik hayranlarına kötü haber! Showtime'ın Roadies'ı için tur sonlandı!

ROADIES İÇİN YOLUN SONU

TVLine'ın haberine göre premium kablolu kanal Carla Gugino-Luke Wilson'lu diziyi resmen iptal etti.

Buna göre dizinin ikinci sezonu olmayacak ve tek sezonluk dizi olarak dizi arşivindeki yerini alacak.

Dizinin yaratıcısı Cameron Crowe dizinin iptalinden sonra yaptığı açıklamada;

"Roadies'in ilk ve son sezonunu yapma fırsatı sundukları için Showtime ve J.J. Abrams'a teşekkürlerimi iletiyorum. Daha binlerce anlatabileceğimiz hikayemiz olmasına rağmen bu serüven müzik ve aşkla dolu on saatlik bir masal ile sona erdi.

16-09/18/roadies-3.jpg

Bad Robot'a, Winnie Holzman'a ve tüm işbirlikçilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizi izleyen ve destekleyen fanlarımıza sonsuz teşekkürler. Yakın bir zamanda yeni bir proje ile tekrar bir arada olacağız." ifadelerini kullandı.

Luke Wilson, Carla Gugino, Imogen Poots, Rafe Spall, Keisha Castle-Hughes, Peter Cambor, Colson Baker ve Ron White gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin son bölümü 28 Ağustos'ta ekranlara gelmişti.

ROADIES'İN İZLENME ORANLARI

Dizi, on bölümlük ekran serüvenini izlenme oranlarında elde ettiği 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.09 reyting oranı ve 0.307 ortalama izleyici rakamları ile tamamladı.

MÜZİK ENDÜSTRİSİ TEMALI DİZİLER İÇİN ZOR GÜNLER!

Şu sıralar müzik endüstrisi temalı diziler için zor günler yaşandığı ortada! HBO, Vinyl için ikinci sezonda devam etmeme kararı alırken; geçtiğimiz günlerde FX dizisi Sex&Drugs&Rock&Roll için de iptal kararı çıkmıştı.

'Roadies' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin