Robert Downey Jr. ve HBO yeni bir dizi projesi için buluşuyor!

True Detective dizisinin yaratıcısı Nic Pizzolatta, son dönemde büyük sinema projelerinde izlediğimiz Robert Downey Jr. ile Perry Mason isimli dizi için bir araya geliyor.

Volkan Küçükel
16 Ağustos 2016 - 17:25
Magazin

Hollywood'un büyük yıldızları birer birer televizyon ekranlarına transfer olmayı sürdürüyor. HBO ve Robert Downey Jr. bir dizi projesi için bir araya geliyor!

HBO ekranlarını kasıp kavuran True Detective dizisinin yaratıcısı Nic Pizzolatto, son dönemde büyük sinema projelerinde izlediğimiz Robert Downey Jr.'ın oyuncu kadrosunda yer alacağı bir dizinin senaryo çalışmalarına başlama hazırlığında.

Variety'nin haberine göre; Pizzolatto ile senaryo, Downey Jr. ile ise oyuncu kadrosunda yer alma konusunda görüşmelere devam ediliyor.

PROJENİN DETAYLARI

Peki ikilinin yer alacağı proje hakkında neler biliyoruz?

Henüz projenin ayrıntıları netleşmiş değil. Çünkü ikiliyle yapılan görüşmeler resmileşmiş değil.

16-08/16/robert-downey-jr.jpg

PERRY MASON CANLANIYOR!

Ancak projenin 1957-1966 seneleri arasında ekranlara gelen Perry Mason dizisinin yeniden çevrimi olacağı konuşuluyor. Perry Mason'da usta bir savunma avukatının müşterileri için zorlu ceza davalarını ele alması işleniyordu.

Perry Mason karakterine hayat veren Raymond Burr, bu karakteri 1985'ten öldüğü 1993 tarihine kadar çeşitli televizyon filmleriyle de yaşatmaya devam etmişti.

Variety kaynaklı bu haberle ilgili HBO'nun resmi makamlarından henüz bir açıklama ya da doğrulama yapılmış değil.

Sherlock Holmes ve Iron Man serileri ile tanıdığımız Downey JR.'ı televizyonda daha önceden Ally McBeal dizisinde izlemiştik. Ünlü aktör şu sıralar Sherlock Holmes 3 ve Örümcek Adam: Yuvaya Dönüş filmlerinin çekimleriyle meşgul.

Gündemdeki Perry Mason projesiyle ilgili yeni gelişmeleri merakla bekliyor olacağız...

Robert Downey, JR. performansları:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin