Robert Downey Jr.'lı Perry Mason dizisinin yazarları değişti!

Robert Downey Jr.'lı Perry Mason dizisinin yazarları değişti! Kalite dizileriyle bilinen HBO ile Robert Downey Jr.'ın ekibini "Perry Mason" isimli dizide bir araya getirecek yeni projenin ön çalışmaları sürüyor.

Volkan Küçükel
26 Ağustos 2017 - 17:22
Gündem

Kalite dizileriyle bilinen HBO ile Robert Downey Jr.'ın ekibini "Perry Mason" isimli dizide bir araya getirecek yeni projenin ön çalışmaları sürüyor.

"PERRY MASON" DİZİSİNE YENİ YAZARLAR

1957-1966 yılları arasında CBS ekranlarına gelen Perry Mason dizisinin yeniden çevrimi olarak tasarlanan dizinin yazar ekibine yeni isimler katıldı: Rolin Jones ve Ron Fitzgerald.

İlk olarak geçtiğimiz yaz döneminde gündeme gelen ve Erle Stanley Gardner'ın klasikleşmiş karakterini Robert Downey Jr.'ın canlandıracağı HBO projesinde, kanalın bir başka dizisi True Detective'in yaratıcısı Nic Pizzolatto'nun yazar ekibinin başında bulunması için görüşmelerde bulunulduğu söylenmişti.

17-08/26/perry-mason-yazarlari.jpg

Ancak, geçtiğimiz haftalarda True Detective'in üçüncü sezonu için Moonlight'ın Oscar ödüllü oyuncusu Mahershala Ali ile anlaşıldığının duyurulmasının ardından Pizzolatto şu sıralar tüm dikkatini ve mesaisini True Detective'in yeni sezonuna ayırmış durumda.

Bu nedenle HBO ile genel bir anlaşması bulunan Fitzgerald ile sık sık ortak çalışmalar yürüttüğü Jones ikilisi Perry Mason'un yeniden tasavvur edileceği dizinin senaryosu için geliştirme çalışmalarına başlayan yeni isimler olarak belirlendi.

ALIŞILMIŞIN DIŞINDA BİR AVUKAT: PERRY MASON

Erle Stanley Gardner tarafından 1930'ların başlarında yaratılan ve o tarihten itibaren sayısız roman, hikaye, radyo serisi, televizyon filmi ve dizisine kahramanlık eden Perry Mason karakteri alışılmışın dışında bir araştırmacı ve savunma avukatı olarak biliniyor.

17-08/26/robert-downey-jr-dizi-1503756988.jpg

Iron Man'in yıldızı Downey Jr. bu projeyle birlikte televizyon dünyasında Fox'un Ally McBeal'inin ardından tekrar önemli bir dizi projesiyle karşımıza çıkmış olacak.

FITZGERALD VE JONES'UN REFERANSLARI

Fitzgerald ve Jones ikilisi ise yazarlık kariyerlerine Mary-Louise Parker'ın başrolünde yer aldığı Showtime'ın uzun soluklu kara komedisi Weeds'te başladı. Toni Collette'li Showtime'ın United States of Tara ve NBC/DirecTV'nin Friday Night Lights dizileri ise ikilinin aynı proje altında birlikte çalıştığı diğer televizyon dizileri arasında bulunuyor. İkili geçmiş dönemde AMC'nin dizi onayı alamayan The Knifeman projesinin pilot bölümünde yazar/yürütücü yapımcı olarak da çalışmışlardı.

Bunun dışında Fitzgerald; NBC'nin Prime Suspect, ABC'nin Last Resort ve Jones ise HBO'nun Boardwalk Empire, AMC'nin Low Winter Sun, CBS'in Life In Pieces ile Fox'un The Exorcist dizilerinde yaratıcı ekipte yer aldı.

"Perry Mason (CBS) Jenerik:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin