resim yok
29 Şubat 2012 - 00:00

 

Sosyal paylaşım sitelerindeki fan sayısı gün geçtikçe artan NTV spor spikeri Dilara Gönder, kalbini müzisyen Koray Candemir’e kaptırdı.
 
Binlerce hayranı var
 
NTV’de bayrağı Burcu Esmersoy’dan devralan ve ekranların en popüler kadın spor spikeri haline gelen Dilara Gönder, aradığı aşkı spor ya da TV değil, müzik dünyasında buldu. Binlerce hayranı olan, sosyal paylaşım sitelerindeki fan sayfalarının sayısı giderek artan Gönder, kalbini Koray Candemir’e kaptırdı.
 
Gizlemeye çalıştılar
 
Kargo grubu dağıldıktan sonra Maskot grubunu kuran rock müziğin sevilen ismi Koray Candemir, bir süredir Dilara Gönder ile birlikte... İkili bu birlikteliği gözlerden uzak yaşamak istese ve o nedenle gizli tutmak için büyük çaba harcasa da sürpriz aşkın duyulmasını engelleyemedi.           

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin