Rogue 2. sezon onayını aldı!

DirecTV'nin ilk kendi yapımı olan dizisi Rogue kanaldan yapılan duyuruyla 2. sezon onayını aldı.

resim yok
14 Haziran 2013 - 13:46
Magazin

Yeni sezon onayı haberlerine bir yenisi daha eklendi.

 

2. sezon onayı

 

Kablolu yayın yapan kanallardan DirecTV'nin kendi bünyesindeki ilk yapımı olan dizisi Rogue kanaldan yapılan duyuruyla 2. sezon onayını aldı.

Thandie Newton'ın başrolünde yer aldığı Rogue, oğlunun katilini arayan gizli polis bir kadının hikayesini anlatıyor.

Dizinin kısa özeti şu şekilde:

Grace, ahlaka ve duygusallığa yer vermeyen bir gizli dedektiftir, yaptığı hareketler yüzünden ölen oğlunun pişmanlığı altında ezilmektedir. Doğruyu bulma yolunda yaptığı araştırmalar Grace'i, şehrin gizli, en güçlü ve en tehlikeli yeraltı örgütüyle karşı karşıya getirir.

Grace iyi bir eş ve anne olma savaşı verirken, diğer yanda suç örgütü patronu Jimmy Laszlo ile olan gizli ilişkisini yürütmektedir.

Canlı kalmak için Grace, Jimmy'ye örgütündeki haini bulma konusunda yardım edecektir ve kendi payına düşeni oynaması gerektiğini biliyordur.

 

Yeni sezon bilgileri


Dizinin ikinci sezon çekimleri bu yaz başlayacak ve yeni sezon 2014 senesi içinde yine 10 bölüm olarak yayınlanacak.
[reklam]
DirecTV yetkililerinden Chris Long, dizinin ikinci sezon onayı aldığını şu sözlerle duyurdu:

"İlk orijinal yapım girişimimiz olan Rogue, takipçilerimiz ve üyelerimiz arasında beğeni kazandı. Dizinin bir sonraki sezonunu ekrana getirerek, Grace'in hayatının bir sonraki aşamasını görmek için sabırsızlanıyoruz."

 

Yeni projeler yolda!

DirecT'nin gündeminde Rogue dışında başka yeni projeler de mevcut. Kanal, Rogue haricinde bir başka orijinal yapım için de kolları sıvamış durumda.

 

David Boreanaz (Bones),  Kate Walsh (Private Practice), Tom Felton (Harry Potter), Billy Campbell (The Killing) gibi isimleri bir araya getirecek olan Full Circle bu sonbahar dönemi için hazırlanıyor.
 

 

PORTLANDIA'YA 4 VE 5. SEZON ONAYI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin