resim yok
24 Ekim 2011 - 00:00

 

Dinle Sevgili'nin yakışıklı oyuncusu Cem Kılıç, rol arkadaşı Ceyda Tepeliler ile aşk yaşadığı iddialarına cevap verdi.
inle Sevgili dizisinin oyuncusu Cem Kılıç, dizideki rol arkadaşlarıyla hakkında çıkan aşk iddialarına CNN Türk ekranlarında yanıt verdi. Pınar Esen'in sunduğu Hafta Sonu Keyfi programına konuk olan yakışıklı oyuncu ilk olarak dizideki rol arkadaşı Zeynep Dörtkardeşler ile anılmıştı. Ancak daha sonra Cem Kılıç'ın Ceyda Tepeliler ile aşk yaşadığı iddiaları gündeme geldi.
 
"Şu an setteki arkadaşlarımla iş dışında hiç bir özel münasebetim yok" yanıtını veren Cem Kılıç'a Pınar Esen, "Bu var anlamına geliyor, kıvırma" diye sıkıştırdı.
 
"Niye var anlamına gelsin" diye soran Cem Kılıç'a Esen, "O zaman yok diyeceksin" dedi.
 
Cem Kılıç, "Ceyda çok güzel bir kız. Zeynep de çok güzel bir kız. Yakıştırmalar çok normal, insanların birbirlerinden etkilenmeleri de çok normal ama aramızda bir şey yok" şeklinde konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin