Rol kapabilmek için fiyat kıran kırana!

Meltem Cumbul iki yıl uzak kaldığı dizi sektöründe yeniden rol bulabilmek için ücretini kırdı.

resim yok
10 Temmuz 2013 - 10:13
Magazin

Meltem Cumbul iki yıl uzak kaldığı dizi sektöründe yeniden rol bulabilmek için ücretini kırdı!

 

Artık istediği ücret...


Bir dönem aldığı astronomik ücretlerle dikkat çeken Cumbul, şimdi 20 bin liraya rol bekliyor.

Meltem Cumbul, bir dönem televizyon dizilerinin aranılan ismiydi. 'Yılan Hikayesi' dizisiyle yıldızı parlayan Cumbul, hem dizilerden hem de sinema filmlerinden yüksek ücretler alıyordu.

 

Önceki kazançları

2008'de 'Aşk Yakar' dizisinden haftada 54 bin lira kazanan Cumbul, 2011'de oynadığı 'Nuri' isimli diziden de bölüm başına 40 bin lira alıyordu.

Oyuncu bu projenin ardından Amerika'ya giderek senaryo yazarlığı yapmaya başladı. Cumbul'un uzak kaldığı süre içinde televizyon ekranları yeni yıldızlar çıkardı.

BÖLÜM BAŞINA 20 BİN TL

Beren Saat ve Tuba Büyüküstün gibi isimler, hem başrolleri kaptı hem de aldıkları reytingle fiyatlarını katladı.

Bir dönemin en çok kazanan oyuncusu olan ve şu aralar ekranlara dönmek isteyen Cumbul, tekrar rol bulabilmek için ücretini kırdı. Oyuncu bölüm başına 20 bin TL istiyor.

NURGÜL DE İNDİRİM YAPTI

Nurgül Yeşilçay da 2010'da rol aldığı 'Aşk ve Ceza' dizisinden 55 bin lira kazanıyordu. Daha sonra rol aldığı Sensiz Olmaz ve Sultan dizileri beklenen reytingi alamayınca Nurgül Yeşilçay da ücretinde indirim yapmak zorunda kaldı.

Yeşilçay önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 25 dakikalık 'Bebek İşi' isimli diziden ayda 25 bin lira kazanacak.

[reklam]
Cumbul'u hangi dizilerde izlemiştik?

1969 yılında İzmir'de doğan Meltem Cumbul, 1988 yılında İzmir Türk Koleji'nden, 1991'de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Drama Ana Sanat Dalı'ndan mezun oldu. Ardından Londra'daki Şekspir Tiyatro Kumpanyası'nda oyuncu olarak çalıştı. Daha sonra kariyerine televizyonda devam ederek Aşağı Yukarı (ATV) ve Nereden başlasak? (Kanal D) programlarının sunuculuğunu yaptı. Bu arada Bay E ve Böcek gibi filmlerde yardımcı rollerde oynadı. 1996'da Sahte Dünyalar televizyon dizisinde başrol oynadı.

1997'de televizyonda kendi ismini taşıyan The Meltem Cumbul Show programını başlattı. Bu arada Karışık Pizza, Geboren in Absurdistan ve Anlat Şehrazat Anlat (müzikal) gibi filmlerde başroller aldı.Türk televizyonunda izleyici rekorları kıran Yılan Hikayesi dizisinde başrol oynadı.

Daha sonra Biz Size Aşık Olduk, Beşik Kertmesi ve Gurbet Kadını gibi televizyon dizilerinde rol aldı. Abdülhamit Düşerken filmindeki rolüyle Antalya Film Festivali'nde Altın Portakal ödülünü aldı. Mucizeler Komedisi müzikalinde, Şener Şen'le birlikte rol aldı.

1998 Eurovision Şarkı Yarışması'nda 2. olan Imaani'nin seslendirdiği Where Are You adlı parçayı Seninleyim ismiyle söyleyip klip çekti. 2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ise yaptığı sunuculukla beğeni topladı. 2008 yılında Aşk Yakar dizisinde rol aldıktan sonra, 2011 yılında Nuri adlı dizide Leyla karakterini canlandırmaya başlamıştı.


 

CUMBUL, GAZETECİLERİ NEDEN TERSLEDİ? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin