resim yok
20 Ağustos 2010 - 00:00

Hande Ataizi'nin son anda oynamaktan vazgeçerek setinden ayrıldığı, Ali Özgentürk'ün yeni filmi Görünmez'in çekimleri yeniden başladı. Özgentürk, İzmir Seferihisar'da çekilen filmde Hande Ataizi'nin rolünü, Barda filmi ve Ayrılık dizisi ile tanınan Sezen Aray'a verdi. Özgentürk'ün filmdeki karaktere uygun olduğu ve çok ünlü bir isimle çalışmak istemediği için Aray'ı oynatmaya karar verdiği öğrenildi. Özgentürk'le Hande Ataizi'yse mahkemelik oldu. Hande Ataizi yaptığı sözleşmede kendisine vaad edilen sözlerin tutulmadığını öne sürdü ve çekimlerin belirtildiği gibi dört haftada tamamlanmasının mümkün olmadığını gördüğü için de yönetmen ile uzlaşmaya vararak ayrılık kararı aldığını ifade etti. Hande Ataizi daha sonra Özgentürk'ün kendisine ihtarname gönderdiğini öğrenince şaşırdığını da belirtti. Öte yandan Hande Ataizi'nin yönetmen Özgentürk'ün senaryoya sonradan bir sevişme sahnesi eklediğini gördükten sonra kesin olarak ayrılmaya karar verdiği de iddia edildi. UDO KIER DE ROL ALACAK Görünmez'de, rol aldığı Hollywood yapımları ile tanınan Alman asıllı oyuncu Udo Kier de oynayacak. "Frankenstein ve Blood for Dracula" ve Keanu Reeves ile oynadığı "Johnny Mnemonic" filmleri ile tanınan Kier hikayede Macar asıllı bir adamı canlandıracak ve önümüzdeki günlerde ekibe katılacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin