Roseanne ekibi yeni sezon için toplandı! İlk fotoğraflar!

Ekranların efsane komedisi Roseanne, ABC'de yeniden hayat bulmaya hazırlanırken ekip uzun bir aranın ardından bir araya geldi.

Volkan Küçükel
18 Ekim 2017 - 16:40
Gündem

Bugün ekran macerasına başlamasının 19. yıldönümünü kutlayan ve yirmi sene sonra yeni sezonuyla ekranlarda dirilecek efsane komedi dizisi "Roseanne"ın 2018 senesi içinde başlayacak 10. sezonu öncesinde hazırlıklar hızlandı ve oyuncular bir masa etrafında toplanarak senaryoyu rollerine göre okuma çalışmalarına başladı.

ROSEANNE DİRİLİYOR!

Ekibin sezonun ilk bölümü olan "Twenty Years of Life" için bir araya geldiği okuma masasındaki fotoğrafları medyaya servis edilirken tanıdık yüzlerin oldukça keyifli vakit geçirdiklerini görmek mümkün.

17-10/18/roseanne-1.png

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR? KİMLER GERİ DÖNÜYOR?

Roseanne'ın resmi Twitter hesabından paylaşılan fotoğraflarda eski ekipten birçok isim karşımıza çıkıyor. Roseanne Barr (Roseanne), John Goodman (Dan), Laurie Metcalf (Jackie), Michael Fishman (D.J.), Sarah Gilbert (Darlene), Lecy Goranson (Becky) ve Sarah Chalke gibi isimler bu karelerde yer alıyor.

Kadronun yeni yüzleri Ames Mcnamara (David ve Darlene'in oğlu Mark) ve Jayden Rey (D.J.'in kızı) ile yönetmen John Pasquin, yürütücü yapımcılar Bruce Helford, Whitney Cummings, Tony Hernandez, Sid Youngers da gördüğümüz diğer isimlerden.

17-10/18/roseanne-2.png

Dikkat çekici eksiklik olarak ise David karakterine hayat veren Johnny Galecki'nin yokluğu gösterilebilir. Oyuncunun durumu henüz belli olmasa da sezon içinde bir şekilde görünmesi bekleniyor.

18 Ekim 1988'den 20 Mayıs 1997 yılına kadar olan süreçte dokuz sezon boyunca ortalama bir Amerikan ailesinin yaşadıklarını ekranlara getiren Roseanne'in uzun bir aranın ardından geri dönecek sezonu, yeni sezon yapımları içinde en çok beklenilenler arasında başlarda geliyor.

ROSEANNE NE ZAMAN DÖNÜYOR?

Dizinin 8 bölümden oluşacak 10. sezonu 2018 senesi içinde ABC ekranlarında olacak.

"Roseanne" geri dönüyor:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin