'Rosemary's Baby' dizi oluyor!

Yeni bir mini dizi yolda!

resim yok
11 Aralık 2013 - 17:07
Magazin

Yeni bir dizi projesi yolda!

 

Korku sinemasının kült filmleri arasında yer alan ve sinema tarihinde kendine özel bir yer edinmiş olan 'Rosemary's Baby' filmi dizi oluyor!

 

İşte detaylar:

 

ADRES: NBC

Ira Levin'in romanından uyarlanan klasik Roman Polanski filmi Rosemary's Baby'nin televizyon uyarlaması için ulusal kanallardan NBC tarafından sipariş verildi.

 

MİNİ DİZİ

Kanaldan yapılan yazılı basın açıklamasına göre Rosemary's Baby dört saat süreli bir mini dizi olacak.

 

YARATICI VE TEKNİK EKİP

Yönetmenliğini Oscar (Europa, Europa) ve Emmy (Treme) adaylıkları bulunan Agnieszka Holland'ın yapacağı mini dizinin senaristleri ise Scott Abbott (Introducing Dorothy Dandridge, Winchell) ve James Wong (American Horror Story) ikilisi olacak.

 

ÇEKİMLER NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Orijinali New York'ta geçen hikaye, bu uyarlamada Fransa - Paris'e taşınacak. Prodüksiyon yeni yıla girmemizin ardından Ocak ayı içinde Paris'te başlayacak.

 

OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor. Şimdilik kesinleşmiş bir oyuncu bilgisi mevcut değil.

 

FİLMİN ORİJİNAL KONUSU

Rosemary Woodhouse parlak, naif bir ev hanımıdır. Kocası Guy, aktörlükte başarılı olmak isteyen biridir. Çift New York'ta yeni apartmanlarına taşınırlar. Komşuları ilginç bir çift olan Minnie ve Roman Castevet'tir. Rosemary onlardan uzak durmaya çalışırken kocası ilginç bir şekilde onlara yaklaşır. Bu sıralarda Guy aniden kör olan bir aktörün yerine bir filmde başrolü alır. Neşeli koca Rosemary'e artık bir çocukları olması gerektiğini söyler.[reklam]

Çocuk yapmaya karar verdikleri akşam Minnie çikolatalı bir tatlı ikram eder. Rosemary kendisinin olanı beğenmez ve atar. Kısa zaman sonra başı döner ve bayılır. Rüyasında şeytani bir varlık tarafından tecavüze uğradığını görür. Birkaç hafta sonra hamile olduğunu öğrenir. Arkadaşı Elise, Dr. Hill adlı bir doktoru önerse de komşuları ünlü Dr. Sapirstein'a gitmesini önerir. İlk üç aylık periyotta Rosemary acılar çeker, kilo kaybeder ve çiğ et aşerir. Doktor kısa süre sonra acının geçeceğini söyler. Eski arkadaşı Hutch Rosemary'i bu halde görünce biraz araştırma yapar, ancak bildiklerini anlatamadan komaya girer.

 

Kısa zaman sonra ölür ama arkadaşı Grace'e Rosemary'e ulaştırmak için bir büyü kitabı bırakır. İşaretlediği bölümlerde "İsim bir anagram" mesajını gören Rosemary, Roman Castevet'in aslında bu apartmanda yaşayan ve şeytana tapmakla suçlanan Steven Marcato olduğunu fark eder. Böylece Rosemary komşularının bebeğini kullanacaklarından ve Guy'ın da başarı kazanmak için bebeğini vereceğinden şüphelenir. Dr. Sapirstein'in babasının Minnie'nin ona hediye verdiği kolye gibi koktuğunu farkedince ondan da şüphelenmeye başlar.

 

Rosemary şüphelerini Dr. Hill ile paylaşır ama o da Dr. Sapirstein ve Guy'ı yardım için çağırır. İki adam onu eve götürür ve doğum gerçekleşir. Rosemary uyandığında bebeğinin doğumdan kısa süre sonra öldüğü söylenir. Ancak daha sonra binada bir çocuk ağlaması duyar ve oğlunun yaşıyor olduğundan şüphelenir.

 

Dolaptan Castevet'in binasına gizli bir kapı keşfeden Rosemary şeytanın dölü olan oğluna tapan cadılar olduğunu fark eder. Şeytan çocuğu öldürmeyi düşünen çocuk Roman tarafından tatlı diliyle ikna edilir ve oğluna bir ninni söylemeye başlar.

 



SHERLOCK 3. SEZONDAN YENİ FRAGMAN YAYINDA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin