resim yok
13 Ocak 2011 - 00:00

Türkiye'yi ekrana kilitleyen dizide geceye bu sahne damga vurdu.

 

Yayına girmeden tartışmaları ile gündemin en popüler dizisi haline gelen Muhteşem Yüzyıl'ın eleştirilere rağmen 2. bölümü yayınlandı.

Tüm Türkiye'yi ekran başına kitleyen Muhteşem Yüzyıl'da, Sultan Süleyman'ın seviştiği sahne geceye damgayı vurdu. Muhafazakar çevrelerden büyük tepkiler alan dizi her hafta çok daha büyük tartışmalara yer açacak kadar iddialı bölümler ile yoluna devam edecek gibi görünüyor.

Kanuni ve Hürrem aşkının sırlarını ekran başına taşıyan Muhteşem Yüzyıl'da, 2. bölümdeki sevişme sahnesi oldukça sarsıcı etkisi ile seyirciyi ekran başına kitledi.

 

Dizinin 2. bölümüne Hürrem'le Sultan Süleyman'ın seviştiği sahne damga vurdu. Sahnede ayrıntı verilmese de Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun uyarı cezası verdiği yapım, anlaşılan kurulun gündeminden düşmeyecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin