resim yok
27 Haziran 2014 - 09:33
Magazin

İki çocukla park serüveni yordu!

Tuba Ünsal, önceki gün set çıkışı küçük oğlu Civan ve kızı Sare'yle Bebek Parkı'na gitti.

Bir yandan kucağında oğlunu taşıyan, diğer yandan kızını parkta oynatan Ünsal, bir hayli ter döktü.

 

İLGİ ODAĞI OLDULAR

Annesinin kucağında etrafa gülücükler saçan minik Civan Mert, çevredekilerin ilgi odağı oldu.

 

ÇOCUKLARINI YANINDAN AYIRMIYOR

Ünsal, çocuklarını hiç yanından ayırmadığını söyledi.

 

''ANNELiK ZOR iŞ''

Ayaküstü Civan’ın üzerini değiştiren, diğer taraftan da Sare ile ilgilenen oyuncu;

''Annelik zor iş'' dedi.

 

RUHUMUN AYNASI İLE DÖNÜYOR

Fox TV ve Bando Yapım'dan konusu ve kadrosuyla iddialı yeni bir dizi geliyor: Ruhumuzun Aynası. Tuba Ünsal ve Filiz Ahmet’in başrollerini paylaştığı dizi, hayatın tüm planları alt üst eden sürprizleri ve ruhumuza ayna tutan zıtlıklar üstüne, özgün ve sıcak bir mahalle komedisi.[reklam]

Yapımcılığını Müge Turalı ve Mehmet N. Karaca'nın yaptığı, öykü ve senaryosu Zehra Çelenk'e ait dizinin yönetmeni ise Bülent İşbilen. Temmuz başında Fox TV'de yayınlanması planlanan dizide, başarılı psikiyatrist Elçin (Tuba Ünsal), 35. doğum gününde başına gelen bir dizi olayla hayatta 'sil baştan' bir noktaya geliyor.

Elçin, güçlü, dayanıklı, neşeli, doktorasını hayat okulunda vermiş sekreteri Gülpare'nin (Filiz Ahmet) yaşadığı mahallede yeni bir muayenehane açmaya karar veriyor. Mahalleli ile Elçin birbirine o kadar zıt ki, bu cesur karar, zor, sürprizli ve her adımıyla renkli bir maceraya dönüşüyor. İşin içinde en heyecanlı cinsinden bol bol da aşk var tabii!

 

TANIDIK İSİMLER

Ekranlarımızın en farklı dizilerinden 1 Erkek 1 Kadın’la tanıdığımız Bando Yapım, yine heyecan verici, özgün bir projeyle karşımızda. İzleyicilerin uzun süredir özlemle beklediği sevilen oyuncular Tuba Ünsal ve Filiz Ahmet'in başrollerini paylaştığı dizi, Özgürcan Çevik, Ayşen Gruda, Engin Alkan, Suzan Aksoy, Murat Akkoyunlu, Barış Yalçın, Haktan Pak, Bora Akkaş ve Canım Ailem'in 'koca yanak'ı Alpay Şayhan'ın da yer aldığı parlak ve sağlam bir oyuncu kadrosuna sahip.

 

 

'RUHUMUN AYNASI' YENİ TANITIM VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin