Ruhumun Aynası'nın ilk bölümüne ünlü şarkıcı konuk oluyor!

Ruhumun Aynası dizisi Fox TV'de başlıyor...

resim yok
02 Temmuz 2014 - 09:44
Magazin

Ruhumun Aynası dizisi Fox TV'de başlıyor...

Ünlü şarkıcı ilk bölüme konuk olacak…


Fox TV Ruhumun Aynası dizisi ne zaman başlayacak? Ruhumun Aynası dizisi konusu nedir? Fox TV Ruhumun Aynası dizisinde kimler oynuyor? Ruhumun Aynası dizisi fragmanı…

 

HALİL SEZAİ 'RUHUMUN AYNASI' DİZİSİNE KONUK OLUYOR

Fox'un un yeni dizisi Ruhumun Aynası’na sürpriz konuk!

 

İLK BÖLÜMDE

Başrollerinde Tuba Ünsal, Filiz Ahmet, Özgürcan Çevik, Murat Akkoyunlu, Bora Akkaş ve Ayşen Gruda'nın yer aldığı Bando Yapım imzalı FOX'un yeni dizisi 'Ruhumun Aynası'nın Salı akşamı yayınlanacak olan ilk bölümüne şarkılarıyla büyük beğeni toplayan Halil Sezai konuk oluyor.

Yönetmenliğini Bülent İşbilen'in yaptığı Ruhumun Aynası ilk bölümüyle Salı akşamı 20.30'da FOX'ta başlıyor![reklam]

DİZİNİN HİKAYESİ

Güzel, akıllı, başarılı psikiyatrist Elçin Aksoy, 35. doğum gününde hayatını sil baştan kurmasını gerektirecek bir dizi olay yaşar.

Tüm bunlar, cafcaflı ama içi boş hayatını sorgulamasına yol açar ve sekreteri Gülpare’nin yaşadığı  mahallede yeni bir muayenehane açmaya karar verir.

Bunca sorun, gürültü patırtı ve hayat kaygısı arasında bu mahalle ona çok sahici görünmüştür. Ancak mahalleli ile Elçin birbirine taban tabana zıttır.

Bol çatışmalı aşkları, beklenmedik sorunları ve hoşlukları ile Elçin’in bu yeni mahalledeki hayatı, ruha tutulan bir ayna gibi, zor, sürprizli ama her adımında renkli bir süreç olacaktır.

 

GERİ SAYIM

'Ruhumun Aynası' 08 Temmuz Salı akşamı başlıyor...

 

 

'RUHUMUN AYNASI' İLE DÖNMEYE HAZIRLANAN TUBA ÜNSAL'IN YOĞUNLUĞU!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin