Rüstem Paşa'nın sakalları gitti!

Ozan Güven, Cem Yılmaz'ın yeni filmi için sakallarına veda etti.

resim yok
22 Mayıs 2014 - 10:02
Magazin

Rüstem Paşa'nın sakalları gitti!

Ozan Güven, Cem Yılmaz'ın yeni filmi için sakallarına veda etti.

Muhteşem Yüzyıl'daki rolü gereği aylardır sakallı dolaşan Ozan Güven, Cem Yılmaz'ın yeni filmi 'Pek Yakında' için sakala veda etti.

 

SETTE AKSİYON VAR

Cem Yılmaz, Russell Crowe'un 'The Water Diviner' filminin çekimleri tamamlanır tamamlanmaz kendi projesi için kolları sıvadı.

Ve son filmi 'Pek Yakında'nın çekimlerine önceki gün Beykoz Kundura Fabrikası'nda start verdi.

Set ekibi, Beykoz Ayakkabı Fabrikası’nda kurulan platoya sabah erken saatlerde geldi.

 

OZAN GÜVEN'Lİ SAHNELER ÇEKİLDİ

Hürriyet'in haberine göre setin ilk gününde ünlü komedyen ile Ozan Güven'in rol aldığı aksiyon sahneleri çekildi.[reklam]

BİRÇOK KEZ TEKRARLANDI

İki figüran rol gereği motosiklete binerek, park halindeki bir araca kurşun yağdırdı. Bu sahne Cem Yılmaz’ın isteği üzerine birçok kez tekrarlandı. Saatler süren çekimlerde Yılmaz’ı bir set çalışanı şemsiye ile güneşten korudu.

Bir ambulansın kapıda bekletildiği hareketli çekimin sonunda Cem Yılmaz ile yakın arkadaşı Ozan Güven, setten birlikte ayrıldı.

 

SAKALLAR GİTTİ!

'Muhteşem Yüzyıl'daki Rüstem Paşa rolü nedeniyle aylardır sakallı gezen Güven'in, bu film için sakallarını kestiği görüldü.

 

EKİM AYINDA GELİYOR...

Ekim ayında vizyona girecek olan filmde Cem Yılmaz'ın yanı sıra Zafer Algöz, Ozan Güven, Özkan Uğur, Tülin Özen, Cengiz Bozkurt, Ayşen Gruda, Ülkü Duru ve Zerrin Tekindor gibi isimler de rol alıyor.

 

 

BEYAZIT ÖZTÜRK, CEM YILMAZ'IN İZİNDE! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin